Sjuksköterskor till Covid-avdelning

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Borlänge kommun har valt att satsa på en egen Covid avdelning. Detta för att våra Borlängebor ska kunna få kvalificerad vård utan att behöva skickas till Falu lasarett. På avdelningen finns kompetent omsorgspersonal och enkelrum för patienterna med syrgas. Vi kommer att vårda upp till 17 patienter, i dagsläget finns där bara några få patienter.
Avdelningen används både för patienter från regionen(medicinskt färdigbehandlade), särskilda boenden, ordinärt boende och ibland från andra kommuner.
Det finns utarbetat arbetssätt med checklista vad man ska tänka på gällande Covid-patienterna.

Vi som arbetar som sjuksköterskor inom Borlänge kommun är en stor grupp som präglas av hög kompetens och vi får verkligen nyttja bredden av våra kunskaper.

Som nyanställd får du ta del av vårt introduktionsprogram som vi arbetat fram. I detta ingår introduktion anpassad efter dina behov och att du får en mentor som stöd i början. Allt för att du ska trivas och få en bra start hos oss. Som anställd i Borlänge kommun har du möjlighet till personalförmåner som rabatterade busskort, friskvårdsbidrag och möjlighet att hyra en förmåncykel.

Våra fast anställda sjuksköterskor har möjlighet att söka akademisk specialisttjänstgöring (AST) då vi har ett avtal tecknat med Vårdförbundet. AST innebär att läsa en specialistsjuksköterskeutbildning med full lön under tiden.

Vi erbjuder konkurrenskraftig lön!

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

Arbetsuppgifter

Vi söker nu 3 sjuksköterskor till Covidavdelningen i Borlänge kommun. Inom vår organisation stöttar och hjälper vi varandra att utvecklas. Sjuksköterskorna har nära samarbete i team med omsorgspersonal och rehabpersonal.

Då du arbetar som patientansvarig sjuksköterska i kommunen har du stor möjlighet till en fri och flexibel dag där du själv styr och planerar de arbetsuppgifter som ska utföras. Det ingår i arbetsuppgifterna att se helheten i patienternas medicinska vård och omvårdnad både på kort och lång sikt. Läkarbemanningen sköts av Vårdcentralerna.

Helg och kvällstjänstgöring ingår i arbetet på avdelningen.

Tillträde kan ske snarast.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska.

Du ska ha erfarenhet av och/eller intresse för äldrevård. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt, är trygg i yrkesrollen och kan prioritera. Positivt är om du har erfarenhet av kommunal hälso-och sjukvård sedan tidigare. En viktig arbetsuppgift är att handleda personal i omvårdnads- och medicinska frågor, detta bör du kunna göra på ett coachande och positivt sätt.

För att tjänsten ska passa dig bör du:
- kunna prioritera vid högre belastning
- tycka att det är roligt att möta olika patienter och nya situationer.
- vara kollegial och kunna se till hela verksamheten.
- gilla teamarbete.
- ha god struktur och ordning då du arbetar.

För tjänster inom Sociala sektorn i Borlänge kommun ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Anställningens omfattning

Tillträde snarast och t o m 2021-09-30 med möjlighet till förlängning.

Ansökan

Referensnummer:   A994806

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693.