Serviceinriktad vaktmästare/chaufför

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Alla vi som är medarbetare i Region Kronoberg har ett gemensamt övergripande uppdrag: att göra vårt bästa för kronobergarna och därmed bidra till visionen Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Inom vår verksamhet, kundservice och logistik, erbjuder vi service- och logistiktjänster åt kunderna i Region Kronoberg. Vi är idag drygt 140 medarbetare inom olika yrkesområden. Tillsammans skapar vi en produktiv och kundorienterad verksamhet med hög kompetens och stort engagemang.

På vår transportavdelning är vi idag 26 medarbetare som tillsammans ansvarar för att tillhandahålla transportlösningar av regionens gods. Vi ansvarar även för regionens fordon, utföra flyttar samt skötsel av grönområden.
Just nu söker vi en ny kollega till vårt team som tycker om att träffa människor och ge service!

Arbetsuppgifter

Som chaufför hos oss utför du dina transporter både i linje- och beställningstrafik. Du kommer framför allt att köra förbrukningsmaterial, avfall, mat och prover mellan exempelvis våra sjukhus och vårdcentraler i regionen. Du utför dina transporter självständigt men är en del av hela teamet.

Uppdraget kan komma att utvecklas och förändras över tid, där du kan vara med och bidra med nya idéer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:
- Har B-körkort
- Har gymnasieutbildning
- Har goda kunskaper i svenska
- Kan arbeta oregelbundna tider

Det är meriterande om du har C eller CE-behörighet och YKB samt gärna har erfarenhet som chaufför.

Som person är det viktigt att du är positiv och serviceinriktad, ansvarstagande, självgående samt har god samarbetsförmåga.
Vi ser även att du är flexibel och nyfiken. Vissa transporter kräver tunga lyft och du behöver därför ha en god fysik.

Anställningens omfattning

Tillträde efter överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   RGS 33/22

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.