jobb just nu!

Undersköterska till hemvården - långtidsvik

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill du vara med att utveckla vår verksamhet?

Välkommen till Åstorp – Söderåsstaden där människor och företag möts och växer.

Åstorp ligger strategiskt beläget mitt i nordvästra Skåne med närhet till hav och natur. Här finns möjlighet till härliga upplevelser, då natur och kultur är ett kännetecken för kommunen.

Åstorp befinner sig i en positiv tillväxt med cirka 15 800 invånare. Genom mycket goda väg- och järnvägsförbindelser underlättas arbetspendling.

Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats, där alla kan göra skillnad. Vi värdesätter den kvalitet som respekt och mångfald tillför. Kommunen arbetar aktivt med hälsofrämjande insatser och har t.ex. tobaksfri arbetstid.

Åstorp är en del av Familjen Helsingborg, vilket erbjuder goda möjligheter till kommunövergripande samverkan och utveckling.

Arbetsuppgifter

Då vi har flera medarbetare som går på föräldraledighet och studieledighet behöver vi förstärka våra teams med nya positiva kollegor.

Som undersköterska i hemvården kommer du att arbeta med att ge stöd, service och omvårdnad anpassat utifrån vårdtagarens behov. Det kan exempelvis handla om socialt stöd, sysslor i hemmet, stöttning vid personlig hygien, promenader, ge mediciner eller andra delegerade arbetsuppgifter.

Hur din arbetsdag ser ut styrs av vårdtagarnas behov och önskemål och du arbetar utifrån ett aktiverande förhållningssätt. Vi är till för dem och tillsammans med övriga teamet planerar och ansvarar du för ditt arbete via genomförandeplaner.

I din roll som kontaktman för en eller flera vårdtagare är du den som bygger upp en trygg och hållbarrelation mellan kollegor, dina vårdtagare och anhöriga. I kontaktmannaskapet ansvarar du för att genomförandeplaner upprättas, följs upp och revideras. I ditt arbete ingår löpande dokumentation i Procapita.

Det är naturligt för dig att arbeta självständigt men även att samarbeta aktivt i team. Varje grupp består av team med olika yrkeskategorier. Alla i teamet samverkar utifrån sin kompetens och helhetssyn runt vårdtagaren. Ett sammanhållet nära stöd skapar trygghet för vårdtagaren. Snabba omställningar och anpassningar i stödet sker efter behov.

Kvalifikationer

För tjänsterna söker vi dig som har slutförd och godkänd vård och omsorgsutbildning. För anställning krävs att du bifogar betyg i din ansökan som styrker din behörighet som undersköterska tillsammans med betyg i Svenska 1 eller motsvarande på gymnasial nivå. Vård- och omsorgscollege diplom är meriterande.

Eftersom social dokumentation och kommunikation är viktiga i ditt arbete, behöver du ha goda kunskaper i svenska samt god datavana. Du ska ha B-körkort och kunna cykla.

Erfarenhet inom hemvård är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Före erbjudande om anställning ska kontroll av belastningsregistret genomföras.
För att trivas med arbetet i hemvården behöver du vara flexibel, ha en positiv inställning och ha en god förståelse för uppdraget som undersköterska i hemvården.

Anställningens omfattning

Möjlighet till förlängning finns. Tillträde enligt överenskommelse
Önskad sysselsättningsgrad tillämpas
6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   A964649

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.
Individuell lönesättning

Förmåner

Förmån Åstorp, en portal full med förmåner, erbjudanden och friskvårdsbidrag. Aktiviteter i personalklubb och konstförening.

Anställning

Arbetstid: Schema.
Arbetet förläggs på dagtid, kvällstid och helg.

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring, vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande.