jobb just nu!

Personlig assistent till kvinna i 40-årsåldern

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar vi enligt det salutogena förhållningssättet för att ta tillvara och stärka de resurser personer har. Vi ansvarar för äldreomsorg och stöd till personer med funktionsnedsättningar. Som medarbetare hos oss arbetar du nära människor för att skapa en meningsfull och trygg vardag.

Alio assistans utför personlig assistans med omsorg och service efter beslut från kommunen eller Försäkringskassan. Vi strävar efter att alltid ge rätt kvalitet och ett gott och respektfullt bemötande. Vår målsättning är att kunden ska vara delaktig i så stor utsträckning som han eller hon önskar och att enheten ska vara en attraktiv arbetsgivare med tydligt fokus på kunden och hög känsla för service.

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med mig en 40-årig kvinna som lider av en motorneuronsjukdom. Jag har alltid levt ett mycket aktivt liv, och jag vill fortsätta med det, trots de begränsningar som sjukdomen medför. En arbetsdag/kväll kan se mycket olika ut, och kan innehålla allt från att hänga med mej på en spontan stockholmsresa, till att dega i soffan en heldag med film. Jag vill kunna följa med mina barn på en del av deras aktiviteter, så det är positivt om du är idrottsintresserad. Det känns viktigt för mej att du som söker förstår att jag inte är annorlunda än någon annan människa.
När vi pratar vänder du dej till mig, och du ser mig som individ. Både tjejer och killar, män och kvinnor 25-45 år är välkomna att söka.
Vardagliga sysslor i hemmet ingår i arbetsuppgifterna som städning, tvätt, planering av och utförande vid handling och matlagning.
Jag behöver hjälp dygnet runt och har dubbelassistans under dagen.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du är undersköterska.

Erfarenhet av omvårdnadsarbete är meriterande, men den personliga lämpligheten är avgörande.

Det är helt avgörande att du har körkort och vill köra en större bil i tjänst.

Kommunikation på svenska är helt avgörande.Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-09-29

Tillträde kan ske tidigare
50%

Ansökan

Referensnummer:   C30675

Gör ansökan

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.