jobb just nu!

Anläggningsarbetare till Gatuavdelningen

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Stadsbyggnadsförvaltningen vill vara med och skapa det framgångsrika Eskilstuna. Tillsammans med invånarna ska vi planera och förverkliga en attraktiv och hållbar kommun där boende, besökare och företagare kan trivas och växa.

Arbetet med att bygga Eskilstuna och utveckla den offentliga miljön kräver noggranna förberedelser. Stadsbyggnadsförvaltningen står för planeringen, föreslår och genomför förbättringar för ett utvecklat stadsliv. Det handlar mycket om din vardag och en god bebyggd miljö. Vi tar också ansvar för den dagliga skötseln av stadsmiljön. Förvaltningen samordnar kollektivtrafiken och arbetar för god trafiksäkerhet.

Gatuavdelningen är en av stadsbyggnadsförvaltningens sex avdelningar, vi är ca 55 medarbetare. Vi har väghållaransvaret på kommunens gator, anläggningar, vattenleder och gång- och cykelbanor. Det handlar om service, drift, underhåll och förvaltning av den offentliga fysiska miljön. Vi utför även markanläggningsarbeten, klottersanering, mätning och utstakning på uppdrag av både kommunala och offentliga verksamheter.

Vi är ett team med 18 medarbetare fördelat på mätingenjörer, projektledare och anläggare. Nu söker vi en ny anläggningsarbetare till vårt team!

Arbetsuppgifter

Vill du vara med och bidra till en attraktiv och hållbar kommun där boende, besökare och företagare kan trivas och växa?

Som anläggningsarbetare på anläggningsenheten arbetar du med projekt. Arbetet består av vanligt förekommande anläggningsarbeten såsom byggnation av gator, gång och cykelvägar, VA mm, andra åtaganden kan också förekomma. Exempelvis under vinterhalvåret ingår arbetsuppgifter som halkbekämpning och snöröjning. Beredskapstjänst kan också förekomma vid behov från verksamheten. Tillsammans ser vi till att våra gator håller sin goda kvalitet för ett framkomligt Eskilstuna.


Kvalifikationer

Vi söker dig med en gymnasieexamen. Har du en gymnasieexamen eller annan form av yrkesutbildning inom bygg, hantverk, anläggning eller YKB är det meriterande. Det är också meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet från anläggningsbranschen och gatuunderhåll. Vi ser gärna att du har erfarenhet av stensättning, asfaltsläggning och dokumentation. Då vi arbetar med digital dokumentation i vårt arbete behöver du ha grundläggande IT-kunskaper och för att undvika missförstånd behöver du kunna behärska det svenska språket flytande i både tal och skrift.

För att trivas hos oss bör du ha en god samarbetsförmåga och uppskatta att arbeta självständigt och i team. Som person är du självständig, drivande och har lätt för att ta egna initiativ. Du trivs att jobba i en miljö där du ibland behöver vara flexibel. Du kan anpassa dig samt arbeta med olika arbetsuppgifter och kollegor. För tjänsten krävs att du har körkort B och det är meriterad om du har körkort C, BE och CE.

Välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   5015

Gör ansökan

Övrigt

Eskilstuna kommunkoncern är Sörmlands största arbetsgivare. Vi har helhetssyn i vårt samhällsuppdrag och vi gör skillnad varje dag genom att fokusera på goda hållbara möten med invånare, brukare och kunder.

I Eskilstuna finns driv och framåtanda. Vi har under många år bedrivit ett målmedvetet och brett jämställdhetsarbete och är stolta över att ha tilldelats Svenska jämställdhetspriset. Vi är också en av Sveriges miljöbästa kommuner som tänker hållbart i alla led, vi välkomnar olikheter och har modet att gå vår egen väg. Alla 9 000 medarbetare och ledare utvecklas i Modigt medarbetarskap/ledarskap och Modiga idéer.

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Eskilstuna till en ännu bättre stad att bo, leva och verka i. Välkommen att göra skillnad!

Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den ligger till grund för vårt urval. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

För att möta morgondagens utmaningar vill Eskilstuna kommunkoncern ha mångfald och välkomnar medarbetare med olika bakgrund. Vi arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om du har skyddad identitet ansöker du genom att skicka in din ansökan skriftligen märkt Rekryteringsenheten eller lämna den i vår reception på Alva Myrdals Gata 3 D.