jobb just nu!

Förskollärare till Åkersberg

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Inom utbildningsförvaltningen erbjuder vi invånarna pedagogisk omsorg, förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning av hög kvalitet. Som anställd inom verksamheten får du möjlighet att arbeta och utvecklas i en stimulerande miljö med livslångt lärande som målsättning. Om det är en inställning som passar dig, är du välkommen att söka!

Åkersbergs förskola byggdes 2014 och erbjuder stora gårdar och luftiga fina lokaler. Vi arbetar åldershomogent och får till hösten en mobil förskola knuten till vår verksamhet. Vi delar hus med ett äldreboende och ett stort kök och har ett aktivt och positivt samarbete med dessa.
Vi arbetar aktivt med en ny organisation och du kommer få vara del av att påbörja nya kreativa samarbeten.

Arbetsuppgifter

Som förskollärare ansvarar du för att leda, planera, dokumentera och utvärdera verksamheten tillsammans med arbetslaget. Du utvecklar och utformar den pedagogiska verksamheten med dina kollegor så att alla barn kan utveckla sitt allra bästa jag. Du arbetar tillsammans med övriga i arbetslaget för att skapa en trygg, rolig och lärorik miljö för barnen. Vi utgår ifrån varje barns förmåga att utvecklas där du stärker barnet genom att lyssna, stötta och uppmuntra.
Vi arbetar i nätverk med flera andra förskolor där vi strävar efter kollegialt lärande och verksamhetsutveckling. Det finns bland annat grupper för arbete kring nya läroplanen, för nya förskollärare samt litteraturseminarium för samarbete och utveckling av verksamheten.

Kvalifikationer

Du som söker har eller kommer inom kort att få förskollärarlegitimation.

På Åkersbergs förskola arbetar vi aktivt kring digitaliseringen och skapa digital kompetens hos både barn och pedagoger. Vi ser gärna att du kan vara en positiv förebild kring detta och kan skapa inspiration.

Åkersbergs förskola har en stark profil kring hållbar utveckling och utomhuspedagogik. Vi spenderar stor del av dagen utomhus och arbetar med naturen och våra fantastiska gårdar som bas för barnens utforskande och lärande.

Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt samt ser möjligheterna i förändringar.

Du arbetar bra med andra människor. Relaterar dig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Vi är en stor förskola så det är viktigt att du kan se helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Förstår din roll, men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.

På Åkersberg uppmuntrar vi att du tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat.
Då vi har flera olika forum och satsar på kollegialt lärande är det viktigt att du är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Skapar kontakter och underhåller relationer.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-08-05

Ansökan

Referensnummer:   C26513

Gör ansökan

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.