Överläkare/Specialistläkare till kirurgkliniken Centrallasarettet i Växjö

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Kirurgkliniken i Region Kronoberg ansvarar för kirurgi, kärlkirurgi och urologi för länets invånare och bedriver akut och elektiv verksamhet både vid Centrallasarettet i Växjö och Lasarettet i Ljungby.
I Växjö är vi 19 överläkare, 8 specialistläkare och 4 ST-läkare och är uppdelade i 5 sektioner.
Nu söker vi överläkare/specialistläkare till kärlkirurgiska sektionen i Växjö.

Arbetsuppgifter

På kärlkirurgiska sektionen arbetar två överläkare och en specialistläkare, en ST och två kärlsjuksköterskor.
Vi sköter hela länets kärlkirurgiska verksamhet, både det öppna och det endovaskulära samt all accesskirurgi. Det ingår dessutom en del annan kirurgi som t ex amputationer och pacemakerinläggning i vårt uppdrag. Vi opererar två-tre dagar i veckan, utför mindre operationer på vår lightsal och har tillgång till angiolab 1,5 dagar/vecka.

Vi är ett bra team som löser det mesta och har ett gott samarbete med övriga kliniker som vi bistår vid behov. Vi har ett brett uppdrag, är flexibla och patientfokuserade i vårt bemötande och har deltagit i nationella studier och det finns möjlighet att bedriva forskning via vår forskningsenhet FOUU.

Vi har scoutberedskap men vårt mål är en formell kärljour.
Det finns möjlighet att ingå i den allmänkirurgiska jourlinjen om du önskar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är kärlkirurg med flera års erfarenhet. Vi förväntar oss att du ska kunna arbeta självständigt och behärska både öppen och endovaskulär kärlkirurgi.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där samarbetsförmåga, människointresse, patientfokus och ett vetenskapligt förhållningssätt är hörnstenar.

Anställningens omfattning

enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   SHV 271/22

Gör ansökan

Övrigt

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.