jobb just nu!

Medarbetare till kommunens reception

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Kommunen har cirka 11 500 invånare och ligger vid norra Vätterns skärgård. Kommunens växel och reception finns i Rådhuset vid torget i Askersund. Den tillhör organisatoriskt administrativa kontoret inom kommunledningsförvaltningen och är bemannad med två personer.

Arbetsuppgifter

Arbetet går ut på att ge snabb och bra service både till allmänheten och internt till kollegor. Exempel på vanligt förekommande arbetsuppgifter är:

• Ta emot besökare
• Svara i växeln
• Sortering av post
• Bokning av biljetter, sammanträdesrum och bilar
• Fakturahantering

Receptionen ansvarar också för administration av telefonisystem, abonnemang och telefoner.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en utpräglad servicekänsla och administrativt handlag. Du är utåtriktad, stresstålig och har förmågan att bemöta människor på ett sakligt och vänligt sätt. Du har en positiv inställning och är flexibel och noggrann i ditt arbete. Det är ett krav att du har en gymnasieutbildning, gärna med en relevant inriktning och att du kan uttrycka dig väl både muntligt och skriftligt på svenska och engelska. Vi förutsätter att du är en van datoranvändare. Erfarenhet från växel och receptionsarbete samt kännedom om arbetet i en kommun är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-10-01

Graviditetsvikariat 1 år eller längre
3-6 månader.

Ansökan

Referensnummer:   Klf adm 2019-1

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra en god kommunikation med sökande ber vi dig att ansöka vi offentliga jobb och inte via e-post eller på papper. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.