Lärare i förskola i område Väst, Hyllinge, 1-2 tjänster

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill du vara med att utveckla vår verksamhet?

Välkommen till Åstorp – Söderåsstaden med mod att pröva nya vägar.

Åstorp ligger strategiskt beläget mitt i nordvästra Skåne med närhet till hav och natur. Här finns möjlighet till härliga upplevelser, då natur och kultur är ett kännetecken för kommunen.

Åstorp befinner sig i en positiv tillväxt med cirka 16 000 invånare. Genom mycket goda väg- och järnvägsförbindelser underlättas arbetspendling.

Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats, där alla kan göra skillnad. Vi värdesätter den kvalitet som respekt och mångfald tillför. Kommunen arbetar aktivt med hälsofrämjande insatser och har t.ex. tobaksfri arbetstid.

Åstorp är en del av Familjen Helsingborg, vilket erbjuder goda möjligheter till kommunövergripande samverkan och utveckling.

Arbetsuppgifter

Du deltar aktivt och driver det pedagogiska utvecklingsarbetet utifrån aktuella styrdokument tillsammans med engagerade och inspirerande kollegor som kan och vill erbjuda den bästa utbildningen för våra barn. Du deltar i planering och utvärdering av arbetet. Vi förväntar oss att du bjuder på din kompetens, professionalitet och bidrar till arbetsglädje!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad, legitimerad förskollärare med erfarenhet. Du ska trivas med att arbeta i team och ha barnens bästa i fokus. Vi söker en drivande förskollärare som vill vara med och driva förskolans pedagogiska verksamhet. Du ska vara flexibel och kunna anpassa dig efter barnens behov och utveckling och ha ett positivt och inkluderade arbetssätt där du ska utmana och utveckla både dig själv som förskollärare, men även resten av arbetslaget. Vi vill att du har ambitionen att arbeta efter våra förskolors vision att vara en förskola som ger förutsättningar för alla barn att bli sitt bästa jag

Ditt dagliga arbete ska utgå från läroplanens mål och intentioner med barnens bästa i främsta rummet. Att ha kunskap kring tillgänglig lärmiljö vilket kan innebära att t.ex. arbeta med alternativ kommunikation är ett plus. Vi ser att du har en förmåga att se möjligheter och att ha varje barns utveckling och lärande i centrum. Du ska ha en god samarbetsförmåga och ett professionellt bemötande gentemot barn, vårdnadshavare och kollegor.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2024-01-08

eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A1257030

Gör ansökan

Förmåner

Friskvårdsbidrag

Övrigt

För att bli aktuell för anställning i Åstorps kommun behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring, vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande.