Undersköterska Hemvården

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill du vara med att utveckla vår verksamhet?

Välkommen till Åstorp Söderåsstaden med mod att pröva nya vägar.

Åstorp ligger strategiskt beläget mitt i nordvästra Skåne med närhet till hav och natur. Här finns möjlighet till härliga upplevelser, då natur och kultur är ett kännetecken för kommunen.

Åstorp befinner sig i en positiv tillväxt med cirka 16 000 invånare. Genom mycket goda väg- och järnvägsförbindelser underlättas arbetspendling.

Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats, där alla kan göra skillnad. Vi värdesätter den kvalitet som respekt och mångfald tillför. Kommunen arbetar aktivt med hälsofrämjande insatser och har t.ex. tobaksfri arbetstid.

Åstorp är en del av Familjen Helsingborg, vilket erbjuder goda möjligheter till kommunövergripande samverkan och utveckling.

Vill du ha ett arbete där du gör skillnad i andra människors liv varje dag? Är du flexibel, ansvarsfull och redo att tillsammans med duktiga kollegor, sjuksköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster arbeta för att våra vårdtagare ska klara sig självständigt i sina hem? Då ska du söka tjänsten som undersköterska i hemvården. Vi är ett gäng undersköterskor som nu behöver stärka upp vårt team med ytterligare kompetenta undersköterskor som vill vara med att utveckla verksamheten.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av personlig och social omvårdnad, serviceinsatser, dokumentation, delegerade arbetsuppgifter från legitimerad personal samt kontaktmannaskap för enskild vårdtagare.

Eftersom vi arbetar i den enskildes hem kan arbetsförhållande se olika ut och arbetsbelastning och arbetsuppgifter variera utifrån vem vi träffar.

Intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från hemvården men det viktigaste är din personlighet och inställning.

Som undersköterska tar du ansvar för dina arbetsuppgifter och för vårdtagarna genom empati, tålamod och god samarbetsförmåga. Vi förväntar oss att du är serviceinriktad, engagerad och har ett professionellt bemötande. Det är också viktigt att du klarar av ett varierande arbetstempo och besitter förmågan att snabbt tänka om i oväntade och stressade situationer.

Arbetet kräver att du har goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.

Det är meriterande om du har dokumentations- och datorvana. Vi har både digitala lås och arbetsrundor i mobilen och detta behöver du känna dig bekväm med.

Körkort krävs.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2022-06-01

Eller enligt överenskommelse
Med rätt att önska sysselsättningsgrad

Ansökan

Referensnummer:   A1117001

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Förmåner

Förmån Åstorp en portal full med erbjudanden, samt friskvårdsbidrag. Aktiviteter i personalklubb.

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

För att bli aktuell för anställning i Åstorps kommun behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring, vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande.