Kommunchef till Lekebergs kommun

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Unga, expansiva Lekeberg är en kommun med framtidspotential!
Lekebergs kommun vill vara en attraktiv arbetsgivare där medarbetarskap och ledarskap präglas av delaktighet och påverkansmöjligheter. Vi strävar emot att vara en effektiv, hållbar och trygg kommun för våra kommuninvånare och medarbetare.
Positiv utveckling och framtidssatsningar kännetecknar Lekeberg och vi styr mot nya och spännande utmaningar! Vill du vara med på resan? Läs mera om vår kommun på www.lekeberg.se

Arbetsuppgifter

Som kommunchef i Lekebergs kommun är ditt arbete omväxlande och du ges möjlighet till god överblick och delaktighet i alla delar av kommunens verksamheter. I Lekeberg kommer du arbeta med medarbetare som visar stort engagemang och värme för den lilla kommunen och finner stolthet i sitt arbete.
Här får du verka i en miljö som präglas av handlingskraft i syfte att skapa värden för medborgare, näringsliv och civilsamhället. Du blir också en del av ett nära samarbete med andra kommuner vilket tjänar som inspiration och bollplank.

Kvalifikationer

Den här rekryteringsprocessen hanteras av AxÖ Consulting.

Blir du nyfiken på vad kommunen mer kan erbjuda och vad vi söker hos dig är du varmt välkommen att kontakta AxÖ Consultings kontaktpersoner direkt för mer information och för att göra din intresseanmälan.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A1205236 - Kopia (2)

Gör ansökan

Övrigt

Lekebergs kommun består bl.a. av centralorten Fjugesta och tätorterna Mullhyttan och Hidinge/Lanna. Med korta avstånd, goda kommunikationer och kommunens strategiska placering är det enkelt att ta del av både landsbygd och stad.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av AxÖ Consulting och kommunens önskan är att alla eventuella frågor går direkt till AxÖ Consultings kontaktpersoner.

Vissa tjänster är säkerhetsklassade, därför kan även en säkerhetsskyddsintervju komma att bli aktuell i rekryteringsprocessen.