Ungärde skola söker Lärare i fritidshemmet

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Malung-Sälens kommun har ca 10 000 invånare och ligger i natursköna Dalarna, hit kan du flyga till och från vår nyöppnade internationella flygplats i Sälen. Här finns Sälenfjällen som gör oss till norra Europas vinterturism destination. Malung- Sälens fantastiska natur, stora evenemang och upplevelser gör att vi bland annat kan erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i.

Kommunen står inför ett generationsskifte och behöver kontinuerligt rekrytera engagerade och duktiga medarbetare. Vi är en arbetsgivare som vill ta tillvara på varje medarbetares kompetens och engagemang. För oss är det viktigt att du som medarbetare känner dig delaktig i utvecklingen av verksamheten.

Malung-Sälens medarbetare är nyckeln till framgång, därför vill vi skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv, för att du ska trivas, må bra och känna arbetsglädje. Som anställd hos oss erbjuder vi en rad förmåner bland annat:

• Friskvårdsbidrag
• Flexibla arbetstider när det är möjligt
• Egen kommun-massör med förmånliga priser på friskvårdsmassage
• Tillsvidareanställd och månadsavlönad personal erbjuds säsongskort till Sälenfjällens anläggningar till förmånligt pris.

Välkommen att söka jobb hos oss!

Arbetsuppgifter

Ungärde skola har idag ca 210 elever och är belägen 3 mil söder om Sälenfjällen. Här finner du skolverksamhet i årskurserna F-9 samt fritidsverksamhet. Inför höstterminen 2021 söker vi två lärare i fritidshemmet till vårt fritidshem.

Som lärare i fritidshemmet ska du verka för att eleverna får en god kunskapsutveckling före och efter skoldagen samt under lov. Du ska också arbeta för att skapa en stimulerande pedagogisk fritidshemsverksamhet utifrån våra styrdokument. Du är en god förebild och arbetar för att utveckla och stärka elevernas sociala samspel. Under skoldagen arbetar du i någon klass.

Vi söker dig som kan och vill ta ansvar i en pedagogisk verksamhet som sätter eleven i centrum. Du ska vara en naturlig del av en fritidshemsverksamhet som ger eleverna trygghet, glädje, engagemang och lust till lärande och utveckling.

Som lärare i fritidshemmet hos oss vill vi att du visar tydligt elevfokus samt ser olikheter som en tillgång.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är behörig lärare i fritidshemmet.

Stor vikt läggs vid flexibilitet och förmågan att driva utvecklingen i verksamheten framåt. För oss är det viktigt att du är lösningsfokuserad, öppen och strukturerad i ditt arbetssätt. Du är kommunikativ och har lätt att bygga relationer till elever, vårdnadshavare och kollegor.
Vi fäster även stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet och värderar din förmåga att engagera.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2021-08-10

Inför höstterminen 2021

Ansökan

Referensnummer:   A1017462

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Omfattning 50-100%

Övrigt

Tjänsterna tillsätts om erforderliga politiska beslut fattas.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom skolverksamhet. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Malung-Sälens kommun har inför rekryteringsprocessen beslutat om de medieval som ska göras i rekryteringen, med anledning av detta motsäger vi oss all kontakt gällande annonsering och bemanningsföretag vänligen men bestämt.