Legitimerad lärare i No-ämnen åk 7-9. Mentorskap kan ingå

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Årjängs kommun vill vi möta framtiden med att tänka nytt och annorlunda. Det är viktigt att vi kopplar upp oss mot det som växer, tänker olats och arbetsplats tillsammans och tar vara på möjligheter som finns. Därför har vi idag ett antal samarbeten med bland annat Karlstads universitet och näringslivet. Här finns det utrymme för nya människor och idéer. Var med på resan i Värmlands tillväxtkommun #näringsrikaårjäng

Arbetsuppgifter

Undervisning i No-ämnen samt eventuellt annat ämne.
Mentorskap kan ingå.

Kvalifikationer

Vi ser fram emot att du som legitimerad lärare utifrån profileringen ovan vill arbeta hos oss och vara med att utveckla skolan i en riktning där en trygg och tillåtande lärandemiljö står i fokus.
Visst ämnesansvar kan förekomma.

Utdrag ur belastningsregistret kommer krävas.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2021-08-09

Provanställning kan komma att tillämpas.
60-100% beroende på önskemål och verksamhet.

Ansökan

Referensnummer:   A1023891

Gör ansökan

Övrigt

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.