jobb just nu!

Socialpedagog till Tallkronanskolan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Tallkronanskolan är en modern och nybyggd skola belägen på området Kronan. På skolan går elever från förskoleklass - årskurs 6 i åldershomogena årskurser. Skolan arbetar aktivt med skolutveckling och med en likvärdig, inkluderande och tillgänglig utbildning för alla elever.

Verksamhetsidén för Tallkronanskolan lyder;
Tallkronanskolan är en attraktiv skola för en hållbar utveckling.
En mötesplats där lärande, framtidstro och drömmar spirar.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill ingå i vårt flexteam och tillsammans med flexteamet samt övriga pedagoger på skolan driva utveckling. I uppdraget som socialpedagog kommer du att arbeta främjande och förebyggande på både individ- och gruppnivå i syfte att skapa och stärka en god lärmiljö som förutsättning för elevernas måluppfyllelse.

Du kommer att skapa goda relationer med elever och vårdnadshavare och stödja pedagogerna i deras mentorsarbete.

Kvalifikationer

Du har en socialpedagogisk högskoleutbildning, socionom, beteendevetenskaplig utbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter ses som en fördel och kan kompensera för utbildningskrav.

Du ska ha stor förmåga att se alla elever och ta hänsyn till varje elevs individuella förutsättning vid olika situationer, en förståelse och vilja att sätta dig in i elevens skiftande behov under raster/fri tid och under undervisningssituationer. Du ska tillföra energi och lust i arbetet och ha en vilja att se möjligheter. Du är en god ledare och samtalspartner.

Vi lägger stor vikt vid tidigare erfarenheter och personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde 20200812. Tidsbegränsad med möjlighet till förlängning.

Ansökan

Referensnummer:   A955991

Gör ansökan

Övrigt

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns värdegrund där ledorden är Engagerade, Ansvarstagande och Kompetenta.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Om du erhåller befattningen ska du lämna in ett godkänt utdrag ur belastningsregistret.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb