Lärare år 7-9 Matematik Bergvretenskolan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Inom utbildningsförvaltningen erbjuder vi invånarna pedagogisk omsorg, förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning av hög kvalitet. Som anställd inom verksamheten får du möjlighet att arbeta och utvecklas i en stimulerande miljö med livslångt lärande som målsättning. Om det är en inställning som passar dig, är du välkommen att söka!

Bergvretenskolan är en F-9 skola med ca 730 elever och ca 85 personal. Skolans storlek ger oss möjlighet att arbeta flexibelt och att lära av och med varandra - i många olika konstellationer.
Bergvretenskolan präglas av trygghet och goda resultat. Vi har hög andel behöriga lärare, och en skolledning som arbetar nära personal och elever. Vi som arbetar på Bergvreten är stolta över att äga våra egna resultat på alla nivåer, och strävar efter att utveckla ledarskapet i alla sammanhang. Vi får energi av att göra skillnad på riktigt – och ser gärna att du vill samma sak.

Arbetsuppgifter

Tillsammans med dina kollegor gör du medvetna pedagogiska val för att skapa så bra förutsättningar som möjligt för alla elever att må bra och nå måluppfyllelse utifrån våra styrdokument. Du är mentor för en grupp elever och låter analys av resultat ligga till grund för hur du planerar och genomför din undervisning. Du är en del i ett arbetslag och stödjer och utmanar för att bidra till utveckling. Du undervisar i matematik samt ev. annat ämne i år 7-9.

Kvalifikationer

Utbildning är avgörande, vi söker en legitimerad lärare med behörighet att undervisa i matematik år 7-9.
Du arbetar mot mål och fokuserar på resultat, du styrs av mål- och resultattänkande i dina prioriteringar. Du arbetar bra med andra människor och relaterar sig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du har har god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och du anpassar sättet att förmedla ditt budskap till mottagaren.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2021-08-10

Enligt överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   C54971

Gör ansökan

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.