jobb just nu!

Biträdande rektor Skräddarbackens förskolor och Tjärna hage förskola

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Är du redo att axla rollen som biträdande rektor?

Är svaret ja på ovanstående fråga ska du läsa vidare. Vi söker just nu en biträdande rektor till Skräddarbackens förskolor och Tjärna hage förskola. Vi söker dig som är sugen på att arbeta i team och tillsammans med rektor och förskolepersonal arbeta för att ge barnen på respektive förskola bästa möjliga förutsättning för lärande.

Skräddarbackens förskolor består av de tre förskolorna Skräddaren, Målargården och Snickargården som är uppdelade på 11 avdelningar. Tjärna hage är en mångkulturell förskola belägen i Tjärna ängar och består av fyra avdelningar. Gemensamt för förskolor är att vi har gångavstånd till skog, mark och park dit vi ofta är på utflykter.

Vi är stolta över att våra förskolor i Skräddarbacken och Tjärna hage ingår i ett partnerskap med Högskolan Dalarna vilket ger oss möjlighet att få färska vetenskapliga kunskaper. Vi tar emot blivande förskollärare på VFU och detta ger oss och studenter ökade kunskaper och partnerskapet är uppskattat från både studenter och medarbetare i Borlänge kommun.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

Arbetsuppgifter

Som biträdande rektor kommer du tillsammans med rektor leda förskolans pedagogiska utveckling. Du kommer på uppdrag av rektor handleda arbetslag och enskilda pedagoger utifrån behov kopplat till förskolans arbete. Även systematiskt kvalitets- och arbetsmiljöarbete är viktiga delar du och rektor tillsammans ansvarar för. Arbete med schemaläggning och andra administrativa uppgifter är några av dina kommande arbetsuppgifter i rollen som biträdande rektor.

Vi arbetar med digitalisering på våra förskolor och det är ett uppskattat verktyg hos såväl pedagoger som barn. Du kommer vara en viktig del i att arbetet med att utveckla våra digitala verktyg och vara en länk mellan rektor och processtödjare i området.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare och nu vill utvecklas inom Borlänge kommun som biträdande rektor. Du har erfarenhet av arbete inom förskolan och har kunskap om förskolans läroplan. Ett krav för tjänsten är att du har arbetat med att leda arbetslag och förstår vikten av att vara en närvarande chef. Du behöver ha god datavana och har jobbat med digitala verktyg samt har god kunskap i Office 365 eftersom mycket av vårt arbetssätt präglas av digitalisering. Du har mycket goda kunskaper såväl skriftligt som muntligt i det svenska språket eftersom du kommer ha mycket kontakt med vårdnadshavare, barn och såklart med pedagoger. Har du gått eller just nu genomgår rektorsutbildning är det meriterande för att snabbt kunna sätta dig in i arbetet som biträdande rektor. Vi ser det även som önskvärt om du har läst IDCP. Vi ser det som meriterande om du har B-körkort för att kunna transportera dig mellan våra olika förskolor.

Gällande dina personliga egenskaper söker vi dig som är van med att ta avgörande beslut och kan agera snabbt när situationen kräver det. Du kan anpassa dig till förändringar och bidrar gärna med nya idéer för att förbättra våra verksamheter. Som ledare brinner du för att uppmuntra och stötta pedagogerna så att alla når sin fulla potential och samarbetar väl i sina arbetslag. Du tar naturligt ledningen och du är strukturerad och ser till att dina arbetsuppgifter utförs i tid.

Låter detta jobb som något för dig? Välkommen in med din ansökan!

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse, tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Ansökan

Referensnummer:   A966006

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, tjänstgöringsintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693.