jobb just nu!

Skolsköterska

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Hälsinglands Utbildningsförbund är ett kommunalförbund som bildats av Bollnäs, Nordanstig och Söderhamns kommuner med uppdrag att möta studerandes efterfrågan på utbildning med bredd och kvalitet.

Förbundets arbete ska kännetecknas av att vara en motor för tillväxt, mäklare av utbildning och mötesplats för utveckling. Vi driver gymnasie- och vuxenutbildningar för kommunernas invånare, samt ger möjlighet till yrkeshögskola och distansstudier på högskola och universitet.Vi erbjuder också uppdragsutbildningar till företag och organisationer samt möjligheter för forskning och utveckling.

Hälsinglands Utbildningsförbund söker nu en skolsköterska. Placeringen är Staffangymnasiet i Söderhamn men skolsköterskorna har ett gemensamt ansvar för elevhälsan i hela förbundet. Staffangymnasiet har ca 730 elever och 100 personal. Skolan har tre rektorer som fördelar ansvarsområden utöver programansvar mellan sig.

Arbetsuppgifter

Den huvudsakliga uppgiften är att genomföra hälsosamtal med alla elever och följa deras utveckling. Du kommer att vara del av Staffangymnasiets elevhälsoteam tillsammans med kuratorer, studie- och yrkesvägledare, specialpedagoger och rektorer. Du kommer även att kunna arbeta med insatser, t ex vaccinationer, gentemot våra elever i Nordanstigs kommun, Torsbergsgymnasiet och Höghammargymnasiet i Bollnäs. Vid sidan av att vara knuten till ett elevhälsoteam på en skola bildar skolsköterskorna i förbundet ett gemensamt team som planerar och genomför sina arbetsuppgifter tillsammans.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg sjuksköterska med specialistsjuksköterskeexamen för skolsköterska, eller motsvarande utbildning. Du har ett engagemang för att stötta ungdomar i gymnasieåldern så att de kan nå sina mål under gymnasietiden och få goda förutsättningar för vidare studier eller arbete. Du är handlingskraftig, lyhörd, tydlig och har förmåga att inspirera och skapa goda relationer. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Du ska kunna styrka dina meriter med dokumentation och goda referenser.

Anställningens omfattning

Tjänstgöringsgrad 50 %
Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A885847

Gör ansökan

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!