jobb just nu!

Förskollärare till Enögla förskola

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Inom utbildningsförvaltningen erbjuder vi invånarna pedagogisk omsorg, förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning av hög kvalitet. Som anställd inom verksamheten får du möjlighet att arbeta och utvecklas i en stimulerande miljö med livslångt lärande som målsättning. Om det är en inställning som passar dig, är du välkommen att söka!

Enögla förskola ligger centralt beläget i Enköpings tätort med bra möjligheter att ta sig kollektivt till förskolan. Förskolan har 11 avdelningar och är Enköpings största förskola. En av avdelningarna är en mobil förskoleavdelning. Eftersom vi är en stor förskola innebär det stora möjligheter då mycket kompetens och resurser är samlade på ett ställe. På Enögla förskola har vi hög personaltäthet och små barngrupper. Vi erbjuder arbetskläder, gemensam planerings- och reflektionstid för förskollärare samt fria pedagogiska måltider. Med andra ord kan vi erbjuda mycket goda förutsättningar till dig som förskollärare att utföra ditt uppdrag. Vi är en partnerförskola vilket innebär att vi i samarbete med Uppsala universitet tar emot VFU studenter på ett mer utökat sätt. Vi har även en pågående forskarcirkel på förskolan. Enögla förskola är en språkförskola och arbetar aktivt med språket på många olika sätt, till exempel genom ett projekt som heter Bokstart och som är ett samarbete med Biblioteket och BHV. Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som förskollärare ansvarar du för att leda, planera, dokumentera och utvärdera verksamheten tillsammans med arbetslaget. Du utvecklar och utformar den pedagogiska verksamheten med dina kollegor så att alla barn kan utveckla sitt allra bästa jag. Du arbetar tillsammans med övriga i arbetslaget för att skapa en trygg, rolig och lärorik miljö för barnen. Vi utgår ifrån varje barns förmåga att utvecklas där du stärker barnet genom att lyssna, stötta och uppmuntra.

Kvalifikationer

Du som söker är utbildad förskollärare och har eller kommer inom kort att få förskollärarlegitimation.

Du som söker har via VFU eller på annat sätt arbetat inom förskola eller skolverksamhet.

Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt. Ser möjligheterna i förändringar.

Du har god samarbetsförmåga och arbetar bra med andra människor. Du relaterar dig till människor på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Du har pedagogisk insikt. Har god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och människors olika förutsättningar. Anpassar sättet att förmedla ditt budskap till mottagaren.

Du ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Förstår din roll, men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.

Du leder, motiverar och förser andra med befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål. Samordnar grupper och blir en referenspunkt för andra. Skapar engagemang och delaktighet.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2020-01-13

Eller enligt överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   C32664

Gör ansökan

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.