jobb just nu!

Förskollärare till Solgårdens förskola Område Centrum

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill du vara med att utveckla vår verksamhet?

Välkommen till Åstorp – Söderåsstaden där människor och företag möts och växer.

Åstorp ligger strategiskt beläget mitt i nordvästra Skåne med närhet till hav och natur. Här finns möjlighet till härliga upplevelser, då natur och kultur är ett kännetecken för kommunen.

Åstorp befinner sig i en positiv tillväxt med cirka 15 800 invånare. Genom mycket goda väg- och järnvägsförbindelser underlättas arbetspendling.

Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats, där alla kan göra skillnad. Vi värdesätter den kvalitet som respekt och mångfald tillför. Kommunen arbetar aktivt med hälsofrämjande insatser och har t.ex. tobaksfri arbetstid.

Åstorp är en del av Familjen Helsingborg, vilket erbjuder goda möjligheter till kommunövergripande samverkan och utveckling.

I område Centrum finns två F-6 skolor, Haganässkolan och Rågenskolan med 280 resp 230 elever. I området har vi sju förskolor.

Samarbetet mellan områdets förskolor och skolor ger oss många fördelar och områdets skolor och förskolor samarbetar med varandra i många avseenden.


Arbetsuppgifter

Nu söker vi dig utbildade förskollärare med legitimation till Solgårdens förskola i Område Centrum.

Kvalifikationer

Som förskollärare på Solgårdens förskola i Område centrum ska du ha erfarenhet av att arbeta med barn med annat modersmål än svenska. Du får gärna ha TAKK utbildning och vara van att arbeta med bildstöd i vardagen. Du ska ha höga krav på din verksamhet och din undervisning ska bygga på tydlig planering, analys och reflektioner. Du ska trivas med att jobba i ett mindre team med nära relation till dina kollegor, där det kollegiala arbetet ligger som grund till verksamheten varje dag. Under hösten 2020 går alla förskolor i Område centrum in i läslyftet. Så ett extra stort intresse för barnens språkutveckling är också fördel.

Vi erbjuder dig:
* 8 kompetensutvecklingsdagar per år, inga APT på kvällstid
* En liten förskola med mycket engagerad personal med närhet till flera förskolor och ett större områdes team.
* Tydligt systematiskt kvalitetsarbete med höga krav som bygger på mål, insatser, kriterier och tydlig uppföljning.
* Tid för planering, reflektion och sambedömning, både enskilt och tillsammans med dina kollegor
* Fria måltider och arbetskläder
* Friskvård via benify
Legitimerad förskollärare

Anställningens omfattning

Tillträde:   2020-09-01

Enligt önskemål under hösten

Ansökan

Referensnummer:   A967450

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.
Individuell lönesättning

Förmåner

Förmån Åstorp, en portal full med förmåner, erbjudanden och friskvårdsbidrag. Aktiviteter i personalklubb och konstförening.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring, vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.