jobb just nu!

Lärare i Ma 80-100 %

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill du vara med att utveckla vår verksamhet?

Välkommen till Åstorp Söderåsstaden där människor och företag möts och växer.

Åstorp ligger strategiskt beläget mitt i nordvästra Skåne med närhet till hav och natur. Här finns möjlighet till härliga upplevelser, då natur och kultur är ett kännetecken för kommunen.

Åstorp befinner sig i en positiv tillväxt med cirka 15 800 invånare. Genom mycket goda väg- och järnvägsförbindelser underlättas arbetspendling.

Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats, där alla kan göra skillnad. Vi värdesätter den kvalitet som respekt och mångfald tillför. Kommunen arbetar aktivt med hälsofrämjande insatser och har t.ex. tobaksfri arbetstid.

Åstorp är en del av Familjen Helsingborg, vilket erbjuder goda möjligheter till kommunövergripande samverkan och utveckling.

Björnekullaskolan ligger centralt i Åstorp, bara knappt 300 m från buss- och tågstationen. Skolans ca 474 elever är fördelade i årskurs 7-9 och skolans personal arbetar i ett flertal olika arbetslag.Arbetsuppgifter

Du vikarierar för lärare under höstterminen.
Du är mentor för en klass tillsammans med kollega i arbetslaget.
Du deltar aktivt i ämneslagets utvecklingsarbete och även i arbetslaget.

Kvalifikationer

Behörig och legitimerad

Anställningens omfattning

Tillträde:   2020-08-13

Tidsbegränsad till: 2020-12-22

Ev möjlighet till förlängning.
Vikariat
6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   A962574

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Förmåner

Förmån Åstorp, en portal full med erbjudanden och förmåner samt friskvårdsbidrag. Aktiviteter i personalklubb och konstförening.

Anställning

Omfattning kan diskuteras.

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring, vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.