jobb just nu!

Vi söker dig som vill vikariera som SvE/SvA lärare på S:t Eskil!

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Barn- och utbildningsförvaltningen organiserar 53 förskolor, 27 grundskolor och en gymnasieskola med tre enheter plus ett antal gemensamma enheter som exempelvis särskolan. Tillsammans är vi cirka 3700 medarbetare.

S:t Eskils gymnasium är en skola med mycket karaktär och stolta traditioner. Skolan ligger mitt i centrala Eskilstuna med bara några minuters promenad från buss- och tågstation. Vi är en modern skola med många spännande utbildningar.

S:t Eskils gymnasium är en lagom stor skola med cirka 920 elever, vilket gör att du träffar många nya vänner, inte bara från din klass utan även från skolans övriga program. Gymnasiet har sju olika hus vilket gör att det känns som en liten skola, men med den stora skolans alla fördelar!

Arbetsuppgifter

- Du planerar, genomför och följer upp undervisningen.
- Du bidrar i det övriga dagliga arbetet på skolan och arbetar aktivt med att stödja och motivera ungdomarna i deras utveckling, både socialt och kunskapsmässigt.
- Du tillhör ett arbetslag med regelbundna träffar och utbyten.

Kvalifikationer

Du behöver ha erfarenhet av praktisk undervisning på gymnasienivå, antingen från tidigare lärartjänst eller från VFU via utbildning. Har du avslutad lärarexamen eller en pågående lärarutbildning med inriktning svenska och/eller Svenska som andraspråk på gymnasienivå är det en stor fördel. Du har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt känner dig trygg i att använda IT i undervisningen.

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna och ser att du är en ledare som kan situationsanpassa ditt ledarskap i klassrummet och kan planera och följa upp ditt arbete. Du har lätt för att kommunicera. Vi tror att du vill utvecklas i din roll som lärare och bidra till skolans fortsatta utveckling. Du är en engagerad medarbetare som har en god samarbetsförmåga och kan skapa förtroenden och lyssna in olika behov.

Utdrag ur belastningsregistret krävs för anställning.

Detta är ett vikariat mellan 1/9 - 30/11 2019.

Välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-09-02

Tidsbegränsad till: 2019-11-29

Vikariatet sträcker sig från september till och med november 2019.
50% till 100%
3-6 månader.

Ansökan

Referensnummer:   5361

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Eskilstuna kommunkoncern är Sörmlands största arbetsgivare. Vi har helhetssyn i vårt samhällsuppdrag och vi gör skillnad varje dag genom att fokusera på goda hållbara möten med invånare, brukare och kunder.

I Eskilstuna finns driv och framåtanda. Vi har under många år bedrivit ett målmedvetet och brett jämställdhetsarbete och är stolta över att ha tilldelats Svenska jämställdhetspriset. Vi är också en av Sveriges miljöbästa kommuner som tänker hållbart i alla led, vi välkomnar olikheter och har modet att gå vår egen väg. Alla 9 000 medarbetare och ledare utvecklas i Modigt medarbetarskap och Modigt ledarskap.

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Eskilstuna till en ännu bättre stad att bo, leva och verka i. Välkommen att göra skillnad!

Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den ligger till grund för vårt urval. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

För att möta morgondagens utmaningar vill Eskilstuna kommunkoncern ha mångfald och välkomnar medarbetare med olika bakgrund. Vi arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla.