jobb just nu!

Är du Sjuksköterska och vill jobba hos oss i sommar?

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Välkommen till Höörs kommun!

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och kompetens. Vårt mål är att varje medarbetare ska känna arbetsglädje, stolthet och lust att lära.

Höör ligger mitt i Skåne, med goda tågförbindelser, 16 600 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1200 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. I Höörs kommun finns cirka 100 olika yrken inom bland annat vård, omsorg, skola, barnomsorg, miljö, teknik, ekonomi, kultur och räddningstjänst. Många av våra medarbetare pendlar hit från Malmö Lund-regionen, Hässleholm och Kristianstad.

I Höörs kommun fokuserar vi på ledarskap och medarbetarskap.
Vi strävar efter att ledarskapet skall vara tydligt, synligt och inspirerande för medarbetarna.
Som medarbetare får du möjligheten att bidrar till att målen för verksamheten uppnås och att verksamheten håller hög kvalité. Alla medarbetare ansvarar för att bidra till en god arbetsmiljö och en god arbetstrivsel. Detta genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor.
Som anställd i Höörs kommun kan du förvänta dig att bli bemött av dina kollegor med ett professionellt förhållningssätt och god serviceanda.

Social sektor/Teamet i Höörs kommun erbjuder vård och omsorg till äldre personer och till personer med fysisk eller psykisk funktionsnedsättning. I verksamheten ingår särskilt- och ordinärt boende, boendestöd, gruppbostäder och personlig assistans. Utifrån ett hälsofrämjande/salutogent förhållningssätt arbetar vi för den enskilde medborgarens känsla av sammanhang genom att fokusera på meningsfullhet, begriplighet och hanterbarhet.
Vi har ett uttalat medborgarperspektiv, ett kommunikativt ledar- och medarbetarskap och tydliga mål och strategier.Arbetsuppgifter

Arbetet innebär sedvanlig vård och omsorgs insatser inom kommunal verksamhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad distriktssjuksköterska/sjuksköterska, gärna med erfarenhet från kommunal hälso- och sjukvård, som kan arbeta självständigt, strukturerat, omdömesgillt och är trygg i din yrkesroll. Arbetet ställer krav på flexibilitet och god kommunikations och samarbetsförmåga, vilket i sin tur kräver social och pedagogisk kompetens. Vi förutsätter att du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt datorvana, helst av Procapita plus. Krav: Körkort och svenska nivå C1(enligt Europarådets nivåskala). Vi erbjuder ett självständigt och omväxlande arbete där du ingår i ett tvärprofessionellt team bestående av: arbetsterapeuter, fysioterapeuter, sjuksköterskor och biståndshandläggare.
Dokumentation sker i Procapita+.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du är redo att anamma Social Sektors värdegrundsord
ANSVAR BEMÖTANDE RESPEKT TILLIT
Anställningens omfattning

Tillträde efter överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   11/19

Gör ansökan

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.