Lärare Industriprogrammet

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Tierp är en kommun med en organisation i rätt storlek för dig som vill ha nära till chef, kollegor, politik och kunder. Här finns utrymme för både personlig utveckling och samverkan i organisationen.

Vår kommun erbjuder varierande boendemiljöer, havsnära natur, historia, kultur och god service. Tierp har Stockholm, Uppsala och Gävle inom pendlingsavstånd och erbjuder också möjlighet att arbeta delvis på distans.

Våra värderingar är viktiga och tillsammans arbetar vi för att förverkliga våra värdeord: respekt, ansvar, kundfokus, mod och framtidstro.

En av våra medarbetare på Industriprogrammet går i pension och vi söker nu en ersättare. Högbergsskolan består av gymnasiet, anpassad gymnasieskola och vuxenutbildning. Här går ca 1100 elever och vi är ca 120 medarbetare i verksamheterna.

Arbetsuppgifter

Undervisning på vuxenutbildningens industriprogram, samt teknikprogrammet på gymnasiet.

Kvalifikationer

Du har djupgående erfarenhet och kunskap om verkstadsmaskiner för skärande manuell bearbetning och plåtbearbetning. Du har erfarenhet från mekanisk verkstad eller liknande, samt bred kompetens inom ritningsläsning, mätteknik och underhållsarbete. Digital kompetens är ett krav.

Meriterande om du har kunskaper inom de vanliga manuella svetsmetoderna, CNC, CAD/CAM, heta arbeten, truckkort, samt erfarenhet av Lean och 5S.

Som person är du van att leda andra. Du strukturerad, driven, noggrann och kan arbeta självständigt. Eftersom du kommer ingå i både ämneslag och arbetslag, trivs du också med att arbeta i grupp, är lyhörd och samarbetsvillig.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Krav på utdrag ur belastningsregistret vid anställning.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderligt
beslut fattas.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2024-08-12

Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   C173833

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.