Turistvärdar sökes till Vadstena och Ödeshög

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vadstena kommun söker nu positiva och engagerade personer som vill jobba som turistvärdar i sommar i Hästholmens hamn och/eller på Vadstena InfoCenter.

Arbetsuppgifter

Som turistvärd är du en viktig ambassadör och står för värdskapet som hjälper våra besökare att få en så bra upplevelse som möjligt. I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår turistinformation per e-post, telefon och över disk samt souvenirförsäljning för besökare. På Vadstena Infocenter ingår även hantering av bokningar till föreställningar, uppdatering av turistinformation samt kassahantering. I Hästholmen ansvarar turistinformatörerna för att välkomna besökarna till museet Vätternrummet som ligger i anslutning till turistinformationens lokaler.

Kvalifikationer

Vi sätter ett stort värde i det goda värdskapet, social kompetens och att du som person är serviceinriktad, självständig och ansvarsfull. Du har lätt att lära dig nya saker, tar egna initiativ och kan hantera flera olika arbetsuppgifter. För att lyckas med uppdraget ser vi att du;
• Är minst 18 år
• Har god lokalkännedom
• Är ordningsam och ansvarsfull
• Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
• Har god datorvana
• Har körkort (direkt kollektivtrafik saknas mellan Vadstena och Hästholmen)

Meriterande;
• Tidigare erfarenhet av arbete med turistinformation i Ödeshög eller Vadstena beroende på önskemål om placering
• Tidigare erfarenhet av arbete inom servicebranschen eller besöksnäringen

Anställningens omfattning

Anställningen pågår under perioden mitten av juni till slutet av augusti 2024.

Ansökan

Referensnummer:   6/2024

Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.

Anställning

Arbetstid: Schema.
Schema, främst dagtid under både vardag och helg.

Övrigt

Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem som du når via länken under "ansökan". Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare och rekryterare.

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera relevant information för tjänsten i ditt CV.