jobb just nu!

Leg sjuksköterskor natt

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Jokkmokk har siktet ställt på framtiden. Kommunen arbetar aktivt och förutsättningsskapande för ett brett näringsliv och en attraktiv, växande arbetsmarknad inom både befintliga och framtida branscher.

Vi söker dig som vill vara med och bidra till Jokkmokks fortsatta utveckling.


På fritiden har du fantastiska möjligheter att nyttja ett stort utbud av fritidsanläggningar med olika föreningsaktiviteter eller friluftsaktiviteter såsom fiske, jakt, vandring, snöskoter, skidor m.m. i både skogs- och fjällmiljö.

Vill du vara med och utveckla framtidens hälso- och sjukvård inom Socialtjänsten i Jokkmokk?
Du får ett spännande och utmanande arbete som levererar vård och omsorg av hög kvalitet. Vi är stolta över att ha ett av Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för våra medborgare. Välkommen att göra skillnad i människors vardag, varje dag!

Vi söker nu 2 sjuksköterskor för nattjänstgöring. Sysselsättningsgrad: 1 tjänst 71,87% samt 1 tjänst 75%. Hos oss arbetar du 32 timmarsveckor vid nattarbete. För dessa tjänster gör vi urval och intervjuar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi önskar därför din ansökan snarast.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska erbjuds ett spännande och utmanande arbete där du arbetar med hemsjukvård i vård- och omsorgsboenden samt ordinärt boende. Du kommer att arbeta självständigt och i team med övriga leg. professioner, i nära samarbete med vård- och omsorgspersonalen, stödfunktioner och chefer. I arbetet ingår sedvanliga sjuksköterskeuppgifter där du ska kunna utföra medicinska bedömningar, behandlingar, läkemedelshantering samt stöd och handledning till vård- och omsorgspersonal. Journal förs i vårt verksamhetssystem Procapita.

Schemalagd arbetstid förlagd till natt samt möjlighet till kombination av kväll om du önskar. Du erbjuds flexibelt schema efter överenskommelse.

Kvalifikationer

Vi söker dig som Leg. Sjuksköterska, du är positiv, kreativ, kompetent och ansvarstagande som tycker om att arbeta med främst äldre och funktionshindrande människor.

Du bör ha förmågan att arbeta strukturerat, ha lätt för att handleda och vara kreativ i din vardag. Du är flexibel och bidrar till en god arbetsmiljö till medarbetare på alla nivåer samt tar ansvar för ditt uppdrag. Erfarenhet meriteras men ej ett krav. B-körkort är ett krav

Anställningens omfattning

Tillsvidareanställning med start 2019-12-01 eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   86/2019

Gör ansökan

Övrigt

Jokkmokks kommun eftersträvar jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald i vår verksamhet. Kunskaper i samiska språket och den samiska kulturen ses som en tillgång. Vår värdegrund syftar till att ange de värderingar som ska genomsyra all verksamhet i Jokkmokks kommun där våra ledord är respekt, lika värde, ansvar, mod, engagemang och kompetens.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser.