Undersköterskor till röntgenavdelningen i Ljungby

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". I Region Kronoberg finns röntgenavdelning på båda sjukhusen i Ljungby och Växjö, sammanlagt är vi närmare 140 medarbetare. Verksamheten bedrivs mestadels på dagtid med beredskap på kvällar, nätter och helger.

Just nu söker vi efter två undersköterskor till röntgenavdelningen på Ljungby lasarett, är du den person vi söker?

Ljungby erbjuder en trygg miljö för barnfamiljer med bra skola och barnomsorg. Här ges utrymme till hög livskvalitet med tillgång till skön natur med många sjöar, sportaktiviteter och ett rikt föreningsliv m.m. Ljungby är mycket lättillgängligt från storstadsområdena och från övriga Europa och med strategisk placering vid E4:an. Ljungby håller en god företagaranda med flera världsomspännande industrier. Lasarettet Ljungby har ett upptagningsområde på ca 52 000 invånare. Här bedrivs kvalificerad akutsjukvård under dygnets alla timmar.

Arbetsuppgifter

På röntgenavdelningen i Ljungby arbetar totalt cirka 40 medarbetare; läkare, röntgensjuksköterskor, undersköterskor och sekreterare. Vårt uppdrag är att bedriva bild- och funktionsdiagnostik med god kvalitet inom givna förutsättningar.

I din roll som undersköterska hos oss kommer du att ta emot patienter i receptionen samt hjälpa till vid alla undersökningar på röntgen. Du kommer även att ingå i beredskapsschema. Som nyanställd kommer du att få introduktion på avdelningen.

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker är färdigutbildad undersköterska med god datavana. Du är engagerad i ditt arbete och har lätt för att samarbeta och kan bemöta patienter, anhöriga och medarbetare på ett respektfullt och trevligt sätt.

Välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   SHV 195/22

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.
Vi tillämpar individuell lönesättning

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Vi tillämpar löpande rekrytering så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.