Undersköterska Hemtjänsten södra

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Malung-Sälens kommun har ca 10 000 invånare och ligger i natursköna Dalarna, hit kan du flyga till och från vår internationella flygplats i Sälen. Här finns Sälenfjällen som gör oss till norra Europas största vinterturismdestination. Malung- Sälens fantastiska natur, stora evenemang och upplevelser gör att vi bland annat kan erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i.

Malung-Sälens medarbetare är nyckeln till framgång, därför vill vi skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv, för att du ska trivas, må bra och känna arbetsglädje. Som anställd hos oss erbjuder vi en rad förmåner bland annat:

• Friskvårdsbidrag
• Flexibla arbetstider när det är möjligt
• Egen kommun-massör med förmånliga priser på friskvårdsmassage
• Tillsvidareanställd och månadsavlönad personal erbjuds säsongskort till Sälenfjällens anläggningar till förmånligt pris.

Välkommen att söka jobb hos oss!

Arbetsuppgifter

Hemtjänsten i Malung söker en ny kollega.
Inom hemtjänsten arbetar du självständigt eller i team för att skapa goda möjligheter för personer att klara av sin vardag i sin hemmiljö.

Dina arbetsuppgifter består av att ge omsorg, hjälp och stöd till brukarna i sitt hem utifrån deras behov. Som undersköterska inom hemtjänsten är du en del av det dagliga arbetet för att individen ska upprätthålla goda levnadsvillkor utifrån olika förutsättningar och behov. Du ska samverka med omgivningen och arbeta lösningsfokuserat för att tillmötesgå den enskilde utan att inskränka på dennes rätt till självbestämmande, integritet och inflytande. En stor del av tjänsten innefattar traditionellt vård- och omsorgsarbete.

Uppdraget kan bestå av att:
- verka för social gemenskap och sysselsättning
- vara behjälplig vid personlig omvårdnad som tex dusch, toalettbesök, hjälp med mat osv
- dokumentera och hantera läkemedel (delegationstest görs vid anställningen)
- planera och genomföra aktiviteter för brukarna i vardagen
- vägleda och stödja den enskilde i ett levnadssätt som förebygger ohälsa, bl.a. utifrån kost, fysisk aktivitet och social stimulans
- verka för ökad självständighet och självbestämmande för den enskilde bl.a. genom en anpassad miljö och hjälpmedel
- arbeta pedagogiskt

Arbetet innebär dag och kvällstjänstgöring mellan ca. 06:30-21:30 alla dagar i veckan.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har undersköterskeutbildning, vilket innebär att du är legitimerad undersköterska.
Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete i hemtjänsten och med äldrevård. Därutöver kräver rollen att du kan hantera ett digitalt journalsystem samt att du behöver ha god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift.

Tjänsten kräver att du självständigt kan planera ditt arbete för att tillgodose de behov som uppstår hos de som behöver vår hjälp. Rollen innebär att köra bil hem till de som behöver vår assistans. Du måste därför ha B-körkort för manuell bil, trivas med att köra i alla slags väder och kunna hantera småsaker med en bil som kan hända när den är ute och rullar på vägarna.
Vi söker dig som har ett professionellt förhållningssätt genom att du alltid har ett gott bemötande, att du tror på ömsesidig respekt och är ödmjuk.

Arbetet förutsätter att du är flexibel i ditt förhållande till hur en dag kan se ut, att du har god initiativförmåga, samarbetsförmåga och gillar att lösa problem.
Rollen innefattar ombudsansvar vilket kräver att du är aktiv och ansvarsfull samt tar ansvar för andra kringsysslor gällande arbetsgruppen och hela enheten.

Anställningens omfattning

Snarast
6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   A1082544

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

För att se alla våra pågående rekryteringar, se www.malung-salen.se/ledigajobb.
Vi har inför rekryteringsprocessen beslutat om de medieval som ska göras i rekryteringen. Med anledning av detta motsäger vi oss all kontakt gällande annonsering, rekryteringshjälp och bemanningsförslag vänligen, men bestämt.