Junior och Senior Projektmedarbetare

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Sandbacka Science Park är en av Sveriges 40 science parks och Gävleborgs enda. Vi stödjer människor och företag effektivt från idé till verklighet för att skapa hållbara produkter, tjänster och företag. Vi tillför vägledning, kontakter och kunskap för att få drömmar och samhällen att utvecklas på ett hållbart sätt. Vårt engagemang ligger i mötet mellan människor och vi tror att all förändring börjar med en idé eller vilja att göra skillnad.

Vi arbetar tillsammans med människor i näringslivet, akademin och offentlig sektor för digital utveckling inom industrin, för ett hållbart energisystem med utsläppsfria transporter och med människan i fokus. Sandbacka Science Park tillhör Sandvikens kommuns näringslivskontor och arbetar via projekt på uppdrag av bland annat EU. Vi har en central roll i det regionala stödsystemet för innovations och utveckling med syfte att skapa hållbar tillväxt.

Vi erbjuder dig bland annat dessa förmåner
- semesterväxling
- årsarbetstid
- friskvårdsbidrag
- hälsofrämjande aktiviteter
- extra semesterdagar när du fyller 40 och 50 år
- personal- och fritidsföreningen Pulsen

Arbetsuppgifter

Vi söker nu operativa projektmedarbetare till ett av våra EU-projekt Säker virtuell industri. Projektets syfte är att stärka regionens små- och medelstora industriföretag för att de ska kunna fortsätta växa.

För att de ska kunna växa krävs det att företagen:
• Snabbt tar till sig digitaliseringens möjligheter
• Hittar och implementerar effektiva IT- och automationslösningar
• Hittar och knyter till sig den IT-kompetens som behövs
• Säkerställer företagets digitala säkerhet i och med att allt mer kopplas upp

Projektet är en neutral part som koordinerar insatser och aktiviteter för företagen. Exempel på detta är att arrangera nätverksträffar, seminarium, föreläsningar och events med fokus på företagsnytta.

I rollen kommer du att få nära och inspirerande kontakter med industri- och industrinära företag i Gävleborg och Dalarna. Du kommer att ha många företagskontakter och arbeta med befintliga nätverk samtidigt som du kommer ha möjlighet att skapa och bygga nya nätverk. Du kommer vara placerad på Sandbacka Park i Sandviken tillsammans med kreativa kollegor som har olika roller, här finns ett brett nätverk av kompetenser för din utveckling. Du rapporterar till projektledare och gruppchef, tjänsten är ny och det finns möjlighet att arbeta såväl heltid som deltid.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är en positiv och nyfiken person som gillar att testa dig fram och ta dig an nya komplexa utmaningar. Du har ett teknikintresse och tycker att industrins nya digitala verktyg och digital säkerhet låter spännande. Hos oss arbetar du i en dynamisk miljö som innebär att du driver utveckling tillsammans med dina kollegor. Vi har kunden i fokus och service är vårt signum.

Det är meriterande om du för närvarande studerar eller tidigare har studerat en teknisk utbildning på Universitet/Högskola gärna med inriktning mot industri/IT/automation. Det är även meriterande om du tidigare arbetat med kunder/leverantörer exempelvis genom koordinering, förmedling, rådgivning eller försäljning samt om du har vana av att arrangera träffar som tex seminarium, workshops, event eller liknande.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2022-08-15

Tidsbegränsad till: 2023-10-31

Enligt överenskommelse, preliminärt datum.

Ansökan

Referensnummer:   76-22

Gör ansökan

Övrigt

I ditt arbete hos oss får du möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans gör vi varandra bättre varje dag och gör Sandviken till en attraktiv plats att arbeta, leva och växa i. En plats där vi känner oss hemma och där det är enkelt att trivas mitt ibland natur, kultur, idrott och upplevelser.

Är du nyfiken på att läsa mer om Sandvikens kommun som arbetsgivare och hur det är att arbeta hos oss? Besök gärna vår webbplats https://sandviken.se/arbete-och-karriar

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.