Läsårsvikariat med möjlighet till förlängning i svenska som andraspråk och förberedelseundervisning

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Höör ligger mitt i Skåne, har goda tågförbindelser, vacker natur, snart 17 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1400 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och hjälps åt att skapa god arbetstrivsel genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor och medborgare. Hög serviceanda, professionalitet och engagemang utmärker vår organisation.

Ringsjöskolan är en kommunal årskurs 7-9-skola som ligger centralt placerad i Höör med nära anslutning till park, badhus, bibliotek, ishall, friidrottsanläggning, buss- och tågstation. På Ringsjöskolan går cirka 340 elever som undervisas av 35 pedagoger.

Vi söker nu en lärare i svenska som andraspråk och förberedelseundervisning inför kommande läsår.

Arbetsuppgifter

Du kommer i denna roll att undervisa i svenska som andra språk och förberedelseundervisning.

Kvalifikationer

Du är legitimerad Svenska/svenska som andraspråk eller annat ämne, erfarenhet av undervisning nyanlända elever.

Då vi arbetar med ungdomar och individanpassat lärande krävs det att du tycker om åldersgruppen och har god samarbetsförmåga.

Har du kompetens inom translanguaging och vana att använda digitala verktyg för nyanländas lärande ses detta som meriterande.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Anställningens omfattning

Vikariat under läsåret 2021-2022. Tillträde efter överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   77/21

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval.

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.