jobb just nu!

Vikariat nattsjuksköterskor

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Socialförvaltningen har medborgarnas behov i centrum och utgår ifrån socialnämndens vision "Meningsfullt liv i Luleå". Med kvalitet, engagemang, omsorg och förståelse ska vi, inom ramen för vårt uppdrag och gällande lagstiftning, tillgodose behov som uppfyller våra medborgares önskemål.

Socialförvaltningen är indelad i verksamhetsområdena Vård och omsorg, Hälso- och sjukvård samt Individ och familjeomsorg. Verksamhetsområdet Hälso- och sjukvård söker nattsjuksköterska till ett längre vikariat samt timvikarier som vill gå ut och jobba extra vid behov.

Arbetsuppgifter

Vill du arbeta som nattsjuksköterska hos oss på Socialförvaltningen?

Du erbjuds ett stimulerande och varierande arbete där du har hela Luleå kommun som upptagningsområde.

Våra patienter bor både vid vård-, stöd och omsorgsboenden samt i ordinärt boende. I arbetet ingår förutom planerade och oplanerade hembesök även delegering, läkemedelshantering, utbildning och handledning av personal och patienter.

Du har ett nära samarbete med olika yrkeskategorier i den interna verksamheten men även med annan vårdgivare.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska. Meriterande är specialistsjuksköterska med inriktning mot distriktsköterska, vård av äldre eller psykiatrisk vård.

Du har intresse av att arbeta med patienter, främst äldre och de som har fysiska och psykiska funktionsnedsättningar. Du kan göra prioriteringar, bedömningar av hälso- och sjukvårdsbehov och har förmåga att handleda. Arbetet ställer stora krav på medicinsk kompetens, självständighet och flexibilitet.

Vi sätter stort värde på god samarbetsförmåga, ett positivt synsätt samt engagemang mot både patienter och kollegor. Som person är du förändrings- och utvecklingsinriktad, engagerad och lyhörd mot patienter och närstående samt har förmåga att skapa ett gott arbetsklimat. Du har god datavana och dokumentationsförmåga samt uttrycker dig väl i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

B-körkort är ett krav.

Anställningens omfattning

1 vikariat from 2019-04-01 tom 2019-12-31

Timvikarier för extrajobb vid behov

Rekrytering sker löpande!
6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   A845499

Gör ansökan

Övrigt

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb