jobb just nu!

Personlig assistent

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att med fina miljöer och rik kultur vara ett hållbart val för människor med krav på livskvalitet. Vi vill erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda villkor där du är delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang!

Arbetsuppgifter

Som personlig assistent är din uppgift att stödja den assistansberättigade personen i det dagliga livet utifrån dennes behov. Du samverkar med andra yrkesprofessioner och på delegation utför du medicinska, rehabiliterande, habiliterande insatser samt läkemedelshantering. Du hjälper personen med omvårdnad och hjälp vid förflyttningar. Då arbetet som personlig assistent innebär ensamarbete bör känna dig trygg med detta.

Kvalifikationer

Stor vikt fästes vid personlig lämplighet. För att kunna kommunicera med den assistansberättigade bör du behärska det svenska språket i tal och skrift.
Då du kommer att arbeta i den assistansberättigades hem så är det viktigt att kunna samarbeta med familjemedlemmar och övriga assistenter.
Du ska vara lyhörd och sätta personens behov i centrum.
Du ska ha ett bra bemötande och vara positiv.
Önskvärt att du har någon form av vårdutbildning och erfarenhet av arbete med personer som har en funktionsnedsättning.
Då arbetsplatsen inte ligger i centrala Askersund måste du ha körkort och tillgång till bil för att ta dig till/från arbetsplatsen.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2020-09-01

Omgående eller enligt överenskommelse
Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.
Enligt överenskommelse
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A692069 - Kopia

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Förmåner

Friskvårdbidrag
Trivselpeng till gruppaktivitet i arbetslaget
Årsarbetstid tillämpas

Anställning

Arbetstid: Schema.
Arbetstid dag, kväll och natt.

Övrigt

Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun, och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!