Vikarierande elevassistent till Kvarnsvedens skola åk 6

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Kvarnsvedens skola är en F-6 skola med ca 500 elever. Skolans verksamhet är organiserad utifrån årskurs i arbetslag med hög grad av självbestämmande och ansvar. Vi är en partnerskola till lärarutbildningen på högskolan Dalarna. Vi erbjuder våra elever rastaktiviteter två dagar i veckan.

Hos oss på Kvarnsvedens skola är förväntningarna på såväl våra medarbetare som våra elever höga. Vi arbetar målmedvetet för hög kvalitet, arbetsglädje och med eleven i centrum. På Kvarnsvedens skola arbetar vi tillsammans för att skapa en skola där alla elever får möjlighet att lära och utvecklas.

Vi ser det som en självklarhet att du följer vår värdegrund, den lyder
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en elevassistent som kommer att arbeta riktat mot enskild elev i åk 6, ditt uppdrag är att stödja eleven under skoltid både i deras lärande såväl som i deras fysiska och sociala behov. Eleven har ett stort omvårdnadsbehov och du kommer att vara behjälplig vid bland annat skolarbete, förflyttningar, måltider och vid toalettbesök. Du kommer att arbeta enskilt i mindre sammanhang och i klass med elev, som stöd i ditt arbete finns övrig personal på skolan.

Tjänsten avser en tidsbegränsad anställning på 80-85 % mellan 2021-08-16 t.o.m. 2021-12-19 med eventuell möjlighet till förlängning.

Kvalifikationer

Vi söker dig med gymnasieexamen, det är meriterande om du har gått barn- och fritidsprogrammet eller är utbildad elevassistent alternativt har annan pedagogisk utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig. Vidare är det en fördel om du har erfarenhet av att arbeta med barn i behov av särskilt stöd och har en god förståelse för uppdraget.

Du är en trygg och tydlig person som har förmåga att anpassa din kommunikation efter den du möter. Kollegialt samarbete, pedagogisk kreativitet och ett stort engagemang för elevernas utveckling och behov är av yttersta vikt. För att du ska kunna vara den person vi söker så krävs också att du har en positiv, flexibel och lösningsfokuserad grundsyn. Du ser dig själv som en lagspelare som också har förmåga att arbeta självständigt och se vart stödinsatser krävs i ett tidigt skede, du ligger helt enkelt steget före!

Anställningens omfattning

Tillträde: 2021-08-16.
Tjänsten tillsättes under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Ansökan

Referensnummer:   A1039699

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, tjänstgöringsintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693.