jobb just nu!

Sjuksköterska Nattpatrull

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Eskilstuna Kommun tar ansvar för en trygg och hållbar framtid. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Här gör vi skillnad, vi gör Eskilstuna tillsammans.

I kommunen ansvarar våra nattsjuksköterskor för alla områden vilket innebär, vård- och omsorgsboende, ordinärt boende samt LSS och Socialpsykiatri. På natten är det är alltid tre sjuksköterskor som samarbetar för att ge patient och anhörig god vård, samt stöd till vår omvårdnadspersonal. Arbetet utgår från en gemensam lokal och nattsjuksköterskorna arbetar efter ett individuellt planerat schema med tjänstgöring var 3:e helg.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vår nya sjuksköterska till nattpatrullen!

Trivs du med ett flexibelt och omväxlande arbete? Är du trygg i dig själv och i din yrkesroll och bekväm med att fatta egna beslut? Är du nytänkande och vill vara med och bidra till utveckling av arbetssätt? Då kanske det är just dig vi ska välkomna som vår nya sjuksköterska till nattpatrullen!

Som sjuksköterska leder du det medicinska omvårdnadsarbetet på natten. Du gör självständiga bedömningar, utför medicinska behandlings-och omvårdnadsinsatser samt handleder och delegerar omvårdnadspersonal i de olika verksamheterna. Du har hela kommunen som din arbetsplats. Hälso- och sjukvårdsinsatserna under natten är både planerade och akuta.

Vi är måna om att du ska må bra och erbjuder friskvårdsbidrag till våra medarbetare. Vi ser också positivt på intern rörlighet inom förvaltningen.

Arbetstiden är på 73%

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har jobbat minst ett år som sjuksköterska. Du skall trivas med variation i arbetet, att ta egna beslut och att möta nya patienter. Du är trygg i dig själv och i din yrkesroll och ser utvecklingsmöjligheter i arbetssätt och rutiner.
Du har bra samarbetsförmåga och lätt för att skapa goda relationer med såväl patienter som kollegor. Vidare är du ansvarsfull och flexibel och anpassar dig lätt när nya situationer uppstår. Du är lösningsfokuserad och strukturerad och van att planera och prioritera dina arbetsuppgifter. Du brinner för ditt arbete och känner ett stort engagemang för att utveckla dig själv och verksamheten. I tjänsten tar du dig runt inom Eskilstuna kommun i våra bilar därför är körkort är ett krav. För rätt person är detta ett jätteroligt och utvecklande jobb!

Välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Tillträde efter överenskommelse
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   5041

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt

Eskilstuna kommunkoncern är Sörmlands största arbetsgivare. Vi har helhetssyn i vårt samhällsuppdrag och vi gör skillnad varje dag genom att fokusera på goda hållbara möten med invånare, brukare och kunder.

I Eskilstuna finns driv och framåtanda. Vi har under många år bedrivit ett målmedvetet och brett jämställdhetsarbete och är stolta över att ha tilldelats Svenska jämställdhetspriset. Vi är också en av Sveriges miljöbästa kommuner som tänker hållbart i alla led, vi välkomnar olikheter och har modet att gå vår egen väg. Alla 9 000 medarbetare och ledare utvecklas i Modigt medarbetarskap/ledarskap och Modiga idéer.

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Eskilstuna till en ännu bättre stad att bo, leva och verka i. Välkommen att göra skillnad!

Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den ligger till grund för vårt urval. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

För att möta morgondagens utmaningar vill Eskilstuna kommunkoncern ha mångfald och välkomnar medarbetare med olika bakgrund. Vi arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om du har skyddad identitet ansöker du genom att skicka in din ansökan skriftligen märkt Rekryteringsenheten eller lämna den i vår reception på Alva Myrdals Gata 3 D.