jobb just nu!

Serviceinriktade lokalvårdare sökes

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Samhällsbyggnadsförvaltningen består av avdelningarna fastighet, park och gata, plan och exploatering, måltidsservice, vatten och avlopp, serviceutveckling, ekonomi och administration samt verksamhetsutveckling. På förvaltningen jobbar ungefär 300 personer och vi har ett nära samarbete mellan avdelningarna. Vi har gemensamma aktiviteter, friskvårdsbidrag och friskvård på arbetstid som skapar en god stämning på förvaltningen. Genom ett stort engagemang, god service och kunskap bidrar vi till en väl fungerande vardag för Enköpingsborna.

På avdelningen serviceutveckling ingår tre områden; städservice, samhällsbetalda resor samt utveckling och digitalisering inom serviceområdet. Enheten städservice levererar en helhetslösning inom lokalvård till verksamheter inom kommunen. Varje dag säkerställer vi en ren och trivsam miljö i bland annat skolor, idrottsanläggningar, serviceboenden och kontorslokaler.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu flera lokalvårdare som vill vara en del av vårt härliga gäng och följa med oss på vår resa till att bli bäst i Sverige på lokalvård. Trivs du i nära samarbete med människor? Ser du möjligheter där andra ser problem? Har du nära till ett leende och vet att sådana smittar? Då kan du vara den vi söker!

Vår verksamhet har utökats och därför behöver vi bli fler. Vi erbjuder ett flexibelt arbete med eget ansvar och en daglig kontakt med våra kunder. Som en i teamet ansvarar ni för städning hos våra kunder som kan variera inom kommunen. Du bidrar till att ge våra kunder en ren och trivsam inomhusmiljö. Flera av tjänsterna är på 40 timmar/vecka. Två kommer att vara på deltid.

Kvalifikationer

För tjänsterna är det ett krav att du har fyllt 18 år och att du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av lokalvård och om du har B-körkort.

För oss betyder det mycket att vi trivs med varandra och därför är även dina personliga egenskaper viktiga för oss. Vi letar efter dig som är flexibel, bra på att jobba med olika människor och självgående. Det är även bra om du är serviceinriktad samt kvalitetsmedveten.

När vi anställer lokalvårdare behöver vi se ett utdrag ur belastningsregistret i och med att du i ditt jobb kommer i kontakt med barn.

Anställningens omfattning

Provanställning kan komma att användas.

Ansökan

Referensnummer:   C29805

Gör ansökan

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.