Lokalvård Fritidsenheten

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill du vara med att utveckla vår verksamhet?

Välkommen till Åstorp Söderåsstaden med mod att pröva nya vägar.

Åstorp ligger strategiskt beläget mitt i nordvästra Skåne med närhet till hav och natur. Här finns möjlighet till härliga upplevelser, då natur och kultur är ett kännetecken för kommunen.

Åstorp befinner sig i en positiv tillväxt med cirka 16 000 invånare. Genom mycket goda väg- och järnvägsförbindelser underlättas arbetspendling.

Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats, där alla kan göra skillnad. Vi värdesätter den kvalitet som respekt och mångfald tillför. Kommunen arbetar aktivt med hälsofrämjande insatser och har t.ex. tobaksfri arbetstid.

Åstorp är en del av Familjen Helsingborg, vilket erbjuder goda möjligheter till kommunövergripande samverkan och utveckling.

Arbetsuppgifter

Fritidsenhetens uppdrag.
Vårt uppdrag är tillse att vi har välskötta, hela och rena lokaler/miljöer. En prioriterad funktion som berör alla hyresgäster i anläggningar och besökare på kommunens motions- och fritidsanläggningar.
Våra medarbetare skall arbeta med högt servicetänkande och utvecklade arbetsmetoder som skall ge våra anläggningar hög kvalitet och nöjda besökare.

Kvalifikationer

För att lyckas väl i arbetet ser vi att du har erfarenhet och vana av liknande arbetsuppgifter.
B-körkort behörighet är meriterande.

Du är lösningsfokuserad och pålitlig och trivs med att arbeta både självständigt och tillsammans med andra.
Vi lägger stor vikt vid att producera service och du är serviceminded och har förmågan att förstå våra kunders önskan, sätta den i ett sammanhang och leverera rimliga lösningar.
Du behärskar svenska språket, i såväl tal som i skrift.

Anställningens omfattning

Snarast
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A1117758

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Förmåner

Åstorps kommun har Friskvårdsbidrag

Anställning

Arbetstid: Schema.
Helger och kvällar förekommer

Övrigt

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.