Industri/yrkeslärare anpassade gymnasieskolan Höghammar

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Hälsinglands Utbildningsförbund är ett kommunalförbund som bildats av Bollnäs, Nordanstig och Söderhamns kommuner med uppdrag att möta studerandes efterfrågan på utbildning med bredd och kvalitet.

Förbundets arbete ska kännetecknas av att vara en motor för tillväxt, mäklare av utbildning och mötesplats för utveckling. Vi driver gymnasie- och vuxenutbildningar för kommunernas invånare, samt ger möjlighet till yrkeshögskola och distansstudier på högskola och universitet.Vi erbjuder också uppdragsutbildningar till företag och organisationer samt möjligheter för forskning och utveckling.

Arbetsuppgifter

Vi söker en legitimerad lärare till programmet för Hantverk och Produktion på nationella programmen på anpassade gymnasieskolan inom Hälsinglands Utbildningsförbund.
På Höghammargymnasiet i Bollnäs erbjuder vi fyra nationella program och ett individuellt program. Vi bedriver verksamhet integrerade i samma byggnad som ungdomsgymnasiet och vuxenutbildningen, men några program bedrivs i egna lokaler i Bollnäs. Det är viktigt för oss i rekryteringen att det finns ett genuint intresse för att arbeta med elever i vår målgrupp.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har legitimation som yrkeslärare med inriktning skärande bearbetning CNC.
Det är meriterande att du har erfarenhet av läraryrket inom anpassad gymnasieskolan. Du ska vara väl förtrogen med läroplanen och du ska ha god förmåga att skapa trygga och goda relationer med eleverna. Det ska vara viktigt för dig att skapa en god lärandemiljö där du utgår från elevens specifika behov och du kan söka individuella lösningar som fokuserar på elevens hela lärandesituation. Du är trygg som person, kan arbeta självständigt och tillsammans med andra. Du tar ansvar för hela ditt läraruppdrag. Du har engagemang och vilja att aktivt bidra till verksamhetens kollegiala processer.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   A1275653

Gör ansökan

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!