Integrationspedagog

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Hälsinglands Utbildningsförbund är ett kommunalförbund som bildats av Bollnäs, Nordanstig och Söderhamns kommuner med uppdrag att möta studerandes efterfrågan på utbildning med bredd och kvalitet.

Förbundets arbete ska kännetecknas av att vara en motor för tillväxt, mäklare av utbildning och mötesplats för utveckling. Vi driver gymnasie- och vuxenutbildningar för kommunernas invånare, samt ger möjlighet till yrkeshögskola och distansstudier på högskola och universitet.Vi erbjuder också uppdragsutbildningar till företag och organisationer samt möjligheter för forskning och utveckling.

Vi söker en integrationspedagog till CFL i Nordanstig.

Arbetsuppgifter

Vi söker en Integrationspedagog till vårt arbetslag på SFI vid CFL Nordanstig i Bergsjö. Du kommer att ha ett nära samarbete med SFI-lärarna och stötta eleverna i deras språkliga utveckling. Vi förutsätter att Du har en god förmåga att kommunicera utifrån ett socialt och pedagogiskt perspektiv och att du har ett lösningsfokuserat arbetssätt. I dina arbetsuppgifter ingår dessutom att stödja eleverna i deras etableringen i samhället, vilket innebär samverkan med olika aktörer och myndigheter.
Vår arbetsplats präglas av ett gott arbetsklimat och Du får positiva och professionella kollegor att samarbeta med.
Vi är en verksamhet som arbetar med ett tillitsbaserat ledarskap, vilket bland annat innebär ett stort eget ansvar för planering och utveckling av dina ansvarsområden.
Vi ser samarbete och kollegialt lärande mellan våra arbetslag som en framgångsfaktor.

Kvalifikationer

Du har en utbildning som integrationspedagog på eftergymnasial nivå eller motsvarande pedagogisk utbildning inom YH eller högskola.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2023-08-07

Tidsbegränsad till: 2024-06-30

Anställningstid 11 månader

Ansökan

Referensnummer:   A1224528

Gör ansökan

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!