jobb just nu!

Fritidsledare

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill du vara med att utveckla vår verksamhet?

Välkommen till Åstorp Söderåsstaden där människor och företag möts och växer.

Åstorp ligger strategiskt beläget mitt i nordvästra Skåne med närhet till hav och natur. Här finns möjlighet till härliga upplevelser, då natur och kultur är ett kännetecken för kommunen.

Åstorp befinner sig i en positiv tillväxt med cirka 15 800 invånare. Genom mycket goda väg- och järnvägsförbindelser underlättas arbetspendling.

Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats, där alla kan göra skillnad. Vi värdesätter den kvalitet som respekt och mångfald tillför. Kommunen arbetar aktivt med hälsofrämjande insatser och har t.ex. tobaksfri arbetstid.

Åstorp är en del av Familjen Helsingborg, vilket erbjuder goda möjligheter till kommunövergripande samverkan och utveckling.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med öppen fritidsverksamhet på eftermiddagar samt fritidsgårdsverksamhet på kvällstid. Din placering är på Kvidinge fritidsgård men du kommer också att arbeta tillsammans med andra fritidsledare på kommunens övriga fritidsgårdar. Du ska leda och utveckla verksamheten inom dessa område i samråd med kollegor och ungdomar. Du ska leda olika former av grupper med ungdomar.

Kvalifikationer

Vi vill att du är utbildad fritidsledare med erfarenhet av arbete med ungdomar.

Vi förväntar oss att du är ansvarsfull, flexibel, påhittig, lekfull, har ett demokratiskt förhållningssätt, en god värdegrund och är trygg i dig själv.
Du är en förebild i verksamheten och är bra på att bygga relationer med våra ungdomar. Du är driven och vill utveckla verksamheten, dig själv och dina kollegor. Du har lätt för att samarbeta och gillar utmaningar.

B-körkort

Anställningens omfattning

Tillträde:   2021-01-08

Vi ser gärna att du kan börja arbeta den 8 januari med en planeringsdag
Möjlighet till lägre sysselsättningsgrad finns.
3-6 månader.

Ansökan

Referensnummer:   A985987

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Förmåner

Förmån Åstorp, en portal full med förmåner och erbjudanden, samt friskvårdsbidrag. Aktiviteter i personalklubb.

Anställning

Dagtid och kvällstid

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring, vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.