jobb just nu!

Arbetsterapeut Tierps kommun

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vi söker nu fyra Arbetsterapeuter i Tierps kommun.
Aktuella placeringar är äldreomsorgen Tierp och Örbyhus med hemsjukvård och vård-och omsorgsboende samt LSS. Ange i ansökan vad du främst är intresserad av.

Tierps kommun har ett gynnsamt läge mellan Uppsala och Gävle med närhet även till Stockholm, Arlanda och hela Mälardalsregionen. I kommunen finns goda och varierande boendemiljöer med natur och kultur inpå knutarna och utmärkta kommunikationer på såväl väg, järnväg som digitalt.

Vi arbetar utifrån kommunens värdeord mod, ansvar, kundfokus, respekt och framtidstro.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.tierp.se

Tierps kommun kännetecknas av kundsfokus och framtidstro. Vi söker dig som visar respekt, tar ansvar och har mod att tänka nytt i arbetet som arbetsterapeut hos oss.

Inom vård och omsorg arbetar vi för att ha en verksamhet med hög kvalité som är värdeskapande för våra kunder.

Arbetsuppgifter

Arbetsterapeuten arbetar i team tillsammans med fysioterapeut, sjuksköterskor, enhetschef och vård- omsorgspersonal inom vård- och omsorgsboenden, gruppbostäder, servicebostäder och Daglig verksamhet (DV), men även som stöd till enskilda individen i eget boende via SOL/LSS beslut.
Teamet arbetar för att uppnå en effektiv vård och omsorg utifrån kund- och processorienterad verksamhet med individens behov i centrum, IBIC.
I arbetsuppgifterna ingår ADL- bedömningar, hjälpmedelsförskrivning/utprovning, rehabilitering.
Även handledning och utbildning av omvårdnadspersonal ingår i arbetsuppgifterna.
I arbetet ingår kontakter med kunder, anhöriga, God man/företrädare, personal och övriga vårdinstanser.
Ett viktigt mål är att skapa förutsättningar för den enskilde att leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt. I övrigt handlar ditt arbete mycket om att handleda och utbilda personal.
Vi söker nu arbetsterapeuter som är intresserade av att bygga upp och utveckla en hållbar struktur inom Vård och Omsorg med stort intresse för samarbete över gränserna. Då du är anställd inom Tierps kommun kan din placering inom vård och omsorg
komma att ändras och innefatta även andra enheter. Är du den som drivs av att utveckla och skapa din egen roll och miljö att verka i, då är du intressant för oss.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Du har ett intresse av att arbeta med människors varierande och individuella behov.
Du kan arbeta såväl i team som självständigt och tar ett personligt ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är flexibel. I arbetet är det viktigt att vara lyhörd för kundernas behov samt ha ett vänligt bemötande.
Erfarenhet av Vård- omsorg är meriterande, vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Inom LSS arbetar vi mycket med kommunikation och kognition och individuella lösningar, så intresse och nyfikenhet på alternativ kompletterande kommunikation, AKK, är meriterande. Körkort är ett krav.

Tierps kommun är utsedd till finsk förvaltningskommun. Kunskaper i finska språket är meriterande, främst inom barnomsorg och vård och omsorg.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2020-08-24

Tillträde efter överenskommelse
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A962880

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Tillsättning av tjänsten sker löpande under ansökningstiden.

Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.