Undersköterska hemtjänst

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att Askersunds kommun ska vara en plats där det är attraktivt att leva och hållbart att bo och verka i. Vi ska bidra till våra invånares möjligheter att ha en bra vardag.

Askersunds kommun vill erbjuda dig som medarbetare ett meningsfullt arbete med goda villkor. Du bidrar med delaktighet i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang!
Socialförvaltningen i Askersunds kommun ansvarar för äldreomsorg, LSS- och omsorgsverksamheten, socialpsykiatri, verksamhet för ensamkommande flyktingbarn samt individ- och familjeomsorg.

Arbetsuppgifter

• Ge personlig vård och omsorg efter den enskildes
behov.
• Som kontaktman ska du ta ansvar för
upprättande av genomförandeplaner och vara
lyhörd och aktiv när det sker förändringar i vård-
och omsorgsbehovet.
• Dokumentera i Life Care enligt socialtjänstlagen.
• Arbeta utifrån ett rehabiliterande förhållningssätt.
• Utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter på uppdrag
från sjuksköterska, arbetsterapeut eller fysioterapeut.

Kvalifikationer

Vi vill att du har examen från gymnasiets vård- och omsorgsprogram eller godkända betyg från vuxenutbildningens kurser inom vård- och omsorg.
Du ska kunna ta snabba beslut och vara lösningsfokuserad samt vara flexibel i dina arbetsuppgifter. God samarbetsförmåga krävs då vi arbetar i team och förespråkar kamratskap. Du ska vara stresstålig och ha en empatisk förmåga då arbetet utförs i brukarens hem. Du känner ansvar och är lyhörd inför kollegor och brukare samt ger en god service och omvårdnad. Att vara trygg i sin yrkesroll är viktigt då hemtjänsten innefattar ensamarbete. Digitala arbetsredskap som mobiltelefon och dator används vilket kräver en vilja av att lära och nyttja de digitala systemen. Förflyttning mellan brukarna sker med bil och cykel vilket kräver en god fysik.

• Körkort
• Cykel kunskaper
• Du ska behärska det svenska språket i tal och
skrift.

Anställningens omfattning

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Intervjuer sker löpande så tjänsten kan tillsättas under ensökningstiden.
Omfattning Heltid 100% dag/kväll och helger
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A1121024

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Förmåner

Friskvårdspeng
Trivselpeng
Delaktig i schemaläggning/ 4 veckors perioder

Övrigt

Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun, och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!