Elektriker

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vatten & Avfall i Malung-Sälens AB, VAMAS, är ett kommunalägt vatten- och miljöföretag. Verksamheten är uppdelad i två affärsområden, Vattentjänster och Avfallstjänster. Vattentjänster ansvarar bland annat för dricksvatten, avlopp, ledningsnät och reningsverk. Avfallstjänster ansvarar för hantering av hushållsavfall (källsorterat i komposterbart och brännbart) och återvinning av bland annat grovsopor och farligt avfall samt slamtömning. Vi är ca 40 medarbetare med kontor i Malung, Lima och Sälen. Malung-Sälens kommun är en av Sveriges populäraste turismkommuner och VAMAS tjänster används av ca 100 000 personer.

Arbetsuppgifter

Som Elektriker/Automationstekniker arbetar du över hela driftområdet med huvudfokus på norra kommundelen.

Arbetsuppgifter består av tillsyn, reparation, drift och underhåll, projekt, ombyggnationer, mätning, kontroll och felsökning av process-, maskin-, el-, styr/regler och instrumentfunktioner.

Stor del av vår övervakning och styrning av maskiner och anläggningar sköts med ett datoriserat drift och övervakningssystem.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en el-teknisk utbildning.

Som person är du trygg, pålitlig, engagerad och driven med intresse för teknik, miljö och kvalitetsfrågor samt god datorvana. Du är tydlig och smidig i ditt sätt att kommunicera. Du har en god förmåga att samarbeta men kan även arbeta självständigt, planera, organisera och genomföra tilldelade uppgifter utifrån ställda krav.

Kunskap i PLC-programmering är meriterande.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort B är ett krav.

Erfarenhetskrav är något år inom yrket.

Anställningens omfattning

Intervjuer sker löpande och anställnings påbörjas enligt överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A1200905

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.
Individuell lönesättning

Anställning

Beredskapstjänstgöring kan förekomma.

Övrigt

Vi har inför rekryteringsprocessen beslutat om de medieval som ska göras i rekryteringen. Med anledning av detta motsäger vi oss all kontakt gällande annonsering, rekryteringshjälp och bemanningsförslag vänligen, men bestämt.