Lärare spanska och annat ämne i grundskolans senare år - Skolområde 2

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Titta på Tierp, ta steget, landa och älska. Tierps kommun har ett bra och nära läge mellan Uppsala och Gävle. Tierp har Stockholm, Uppsala eller Gävle inom mindre än en timmes räckhåll. Med goda och varierande boendemiljöer, havsnära natur, skog och kultur inpå knutarna, bra kärna, infrastruktur och kommunikationer, erbjuder vi dig stor livskvalitet i det lilla. Våra värderingar betyder mycket för oss. Vi arbetar utifrån respekt, ansvar, kundfokus, mod och framtidstro. Vi tillämpar tillitsbaserad ledning och styrning för starka relationer och förtroende mellan chefer och medarbetare. Läs mer om oss på tierp.se

Arbetsuppgifter

Örbyhus skola 7-9 söker lärare till undervisning i ämnet spanska för årskurs 6 -9.

Du kommer vara en del av ett arbetslag innehållande personal i åk 7-9 som samarbetar kring praktiska frågor och elevärenden. Vi ser arbetslaget som en resurs för ämnesövergripande undervisning och gemensamma projekt.

Alla skolans pedagoger kommer att ingå i vårt fortsatta arbeta med kollegialt lärandet genom att reflektera, planera, pröva och utbyta erfarenheter med varandra.

Kvalifikationer

Vi söker dig med behörighetsgivande utbildning som har en övertygelse om barns vilja och förmåga att lära om de får goda förutsättningar. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och har förmåga att anpassa din undervisning utifrån den enskilde eleven. Du har erfarenhet av att arbeta med lågaffektivt bemötande.

För oss är dina personliga egenskaper, som ditt positiva förhållningssätt och goda bemötande, viktiga. Det är det som gör att du skapar och bevarar goda kontakter och samarbeten med elever, vårdnadshavare och kollegor. Vi tror också att om du stimuleras av utmaningar, är idérik och väljer att se möjligheter istället för hinder kommer trivas extra bra som lärare hos oss.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2022-08-16

Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A1146448

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstiden har gått ut så välkommen med din ansökan redan idag!

Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.