jobb just nu!

Maskinförare till parkenheten

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Samhällsbyggnadsförvaltningen består av fastighetsavdelningen, park- och gatuavdelningen, plan- och exploateringsavdelningen, måltidsservice, vatten- och avloppsavdelningen, städservice, ekonomi och administration, verksamhetsutveckling. På förvaltningen jobbar ca 280 personer och vi har ett nära samarbete mellan avdelningarna. Vi har gemensamma aktiviteter, friskvårdsbidrag och friskvård på arbetstid som skapar en kamratlig stämning på förvaltningen. Genom ett stort engagemang, god service och kunskap bidrar vi till en väl fungerande vardag för Enköpingsborna.

På park- och gatuavdelningen är vi 32 anställda som har hand om kommunens allmänna platsmark så som parker, gator, torg, lekplatser, grönytor, skogar och allmänna mötesplatser. Vi är ett glatt gäng med ett stort engagemang. Brinner du också för vår verksamhet då är du mer än välkommen att skicka in din ansökan till oss.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en ny kollega till vårt härliga gäng som kan stötta oss med maskintransporter inom parkenheten. Du blir den värdefulla person som hjälper driftpersonalen med olika transporter. Detta sker främst med traktor till exempel ingår riskörning, sandupptagning och slåtter.

Detta är en fysiskt aktiv tjänst med en del kroppsarbete då du även stöttar driftpersonalen genom praktiskt arbete.

I denna tjänst ingår även snö- och halkbekämpning inklusive beredskapstjänstgöring.

Kvalifikationer

För denna tjänst vill vi att du har erfarenhet av liknande arbete samt B-körkort. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med eller har ett intresse av drift och underhåll av gröna miljöer. Dessutom ser vi gärna att du har en teknisk bakgrund och handlag för att du själv ska kunna utföra enklare service på våra maskiner. Om du skulle ha motorsågskort och C-körkort så tycker vi att det är toppen.

För oss är det viktigt att vi trivs med varandra och därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att passa i tjänsten och i vår grupp måste du vara initiativtagande och självgående. Det är en självklarhet för dig att ta ansvar för dina arbetsuppgifter och att bemöta andra med en hög nivå av service.

Anställningens omfattning

Provanställning kan komma att tillämpas.

Ansökan

Referensnummer:   C28037

Gör ansökan

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.