Entreprenadingenjör till nytt akutsjukhus i Växjö

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Inför nästa fas i arbetet med Nytt akutsjukhus i Växjö som startar i augusti 2022 med programarbete, projektering och kalkylering under Fas 1 söker vi nu Entreprenadingenjör med placering på vårt projektkontor i Växjö. Du kan läsa mer om projektet på www.nyasjukhuset.se. Byggprojektet är en totalentreprenad med arbetsformen strategisk partnering som kommer att löpa under många år framåt.

Vi planerar ha intervjuer 7, 8 och 10 juni.

Arbetsuppgifter

Som entreprenadingenjör för nya sjukhuset i Växjö är du en viktig central spelare, då du bidrar till att allt flyter på och har en bred roll. Ditt arbete kommer vara av stor betydelse för projektets framgång och du kommer att vara delaktig i stort som smått.

I rollen förväntas det att du följer upp framdriften och tillser att processer efterlevs. Vidare kommer du att fungera som ett stöd till organisationen i sin helhet. Exempel på ansvarsområden är projektadministration, projektorganisation, kvalitets- och miljöarbete etc. Du kommer delta i möten och ha kontakter med myndigheter, entreprenörer och andra intressenter i projektet.

Kvalifikationer

Vi välkomnar sökande med varierande bakgrund. Du som söker ska ha en byggnadsteknisk utbildning. Troligtvis arbetar du idag som entreprenadingenjör, men vi ser gärna nyexaminerade sökande. Vi söker dig som är strukturerad och ser lösningar när du står inför en utmaning. Du trivs i en omväxlande och bred roll där du får ta ett stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Du eftersträvar alltid hög kvalitet i det arbete du gör. Vidare har du en god analytisk förmåga och arbetar målinriktat och är initiativtagande. För att lyckas i rollen behöver du kunna arbeta både effektivt med detaljfrågor och ha god förståelse för en komplex helhet.

Då du kommer ha mycket interna och externa kontakter ser vi gärna att du är social och en fena på att skapa och etablera goda relationer. För att lyckas i rollen är du tydlig, kommunikativ, duktig på att planera och en duktig administratör. Noggrannhet värdesätts högt och då du kommer att vara spindeln i nätet är det viktigt att du är entusiastisk och engagerande.


Vi har ett par praktiska krav: Du har B-körkort och är en mycket god datoranvändare med kunskaper inom Officepaketet och du uttrycker dig väl i såväl tal som skrift.

Tjänsten kommer att säkerhetsskyddsklassas och förutsätter godkänd säkerhetsprövning och registerkontroll i enlighet med Säkerhetsskyddslagen.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2022-08-01

Efter överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   RGS 26/22

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.