jobb just nu!

Inköps/Upphandlingssamordnare

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Jokkmokk är en turist- och besöksnäringskommun vid polcirkeln i hjärtat av Lappland. Att arbeta, bo och leva i det norrbottniska inlandet innebär i hög grad att Du aktivt kan utveckla en livsstil som till stor del bygger på trygghet och en verklig upplevelse av orörd natur. I Jokkmokk har Du genuina möjligheter att på ett naturligt och enkelt sätt vidareutveckla Ditt intresse för friluftslivet såsom fiske, jakt, vandring, skoter, skidor m.m. i en fjällnära och rofylld miljö, såväl sommar som vinter.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig med ekonomikompetens som vill jobba med inköps- och upphandlingsfrågor. Tjänsten innebär omväxlande utmaningar med stort egeninflytande och ansvar. I rollen som inköpssamordnare kommer du att arbeta inom hela kommunens verksamhetsområde, huvudsakligen som stöd till upphandlande verksamhetschefer men även som stöd till kommunens upphandlingscontroller. Arbetet innebär bland annat att vara delaktig i framtagande av förfrågningsunderlag och kravspecifikationer inför upphandling. Till viss del kan olika controlleruppdrag bli aktuella. Tjänsten innebär att i hög grad arbeta med ett lärande förhållningssätt och tillsammans med upphandlingscontrollern planera och genomföra internutbildningar och hålla informationsmöten med upphandlande kollegor.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har en utbildning inom upphandling och/eller ekonomi, eller motsvarande kompetens som vi bedömer likvärdig. Du är van att arbeta självständigt, är strukturerad och har en analytisk förmåga. Eftersom du kommer att ha många både interna och externa kontakter besitter du även en god samarbetsförmåga och du behärskar svenska språket både i tal och i skrift. Du har erfarenhet och goda kunskaper inom Officepaketet och det är meriterande om du har erfarenhet av Visma Tend Sign eller motsvarande avtalsverktyg. Vi lägger stor vikt avseende dina personliga egenskaper och som person är du driven och stimuleras av utvecklingsarbete.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   3/2019

Gör ansökan

Övrigt

Jokkmokks kommun eftersträvar jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald i vår verksamhet. Kunskaper i samiska språket och den samiska kulturen ses som en tillgång. Vår värdegrund syftar till att ange de värderingar som ska genomsyra all verksamhet i Jokkmokks kommun där våra ledord är respekt, lika värde, ansvar, mod, engagemang och kompetens.

Vi undanber oss alla säljsamtal, erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp då vi har interna riktlinjer kring detta,