Lärare i matematik och NO, årskurs 8 Forssaklackskolan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Forssaklackskolan är en högstadieskola med ca 460 elever. Vi är organiserade i årskursvisa arbetslag som leds av en biträdande rektor. Arbetslagen präglas av ett tillåtande och stöttande klimat och har hög grad av självbestämmande i frågor som ekonomi, elevansvar, planering och resursanvändande. En organisation som främjar snabba beslutsvägar vilket gynnar elevens kunskapsutveckling.

På skolan finns ytterligare två arbetslag, ett som arbetar med praktiska frågor som vikarieanskaffning, inköp, IT och lokalfrågor och ett som arbetar med värdegrundsfrågor och elevhälsa. På Forssaklackskolan prioriterar vi kollegialt lärande och det genomsyras i både arbetslag och ämneslag. Vi har under året arbetat fram en tydlig lektionsstruktur där det tydligt står lektionens mål och innehåll.
Borlänge kommun värnar om alla Borlängebor vi möter i vår arbetsvardag samt våra anställda. Vi ser gärna att du som söker arbete hos oss är vaccinerad mot covid-19.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara en del i ett arbetslag, ämneslag och ha mentorskap. Undervisning med planerings- och betygsansvar i aktuellt ämne. Möjlighet att utveckla ämnet utifrån dina tankar, men även tillsammans med andra ämneskollegor.

Ett av skolans mål det här året är, och kommer även att vara kommande läsår, att satsa på ämnet matematik. Vi har tre pedagoger som tillsammans ansvarar för två klasser vid varje lektionstillfälle. Skolan har även tillgång till en speciallärare i matematik.

Kvalifikationer

Du ska ha vara en legitimerad lärare som överensstämmer med tjänsten. Du ska tycka om att samarbeta, ha vana av att planera, genomföra, utvärdera och dokumentera är meriterande. Stort engagemang för elevernas utveckling och behov är av yttersta vikt.

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2022-06-10

Snarast
3-6 månader.

Ansökan

Referensnummer:   A1083264

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, tjänstgöringsintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693.