Vi söker tandsköterska till Folktandvården Ljungby-Lagan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Just nu händer det spännande saker på Folktandvården i Ljungby! Från och med årsskiftet slår vi nämligen samman våra båda allmäntandvårdskliniker i Ljungby till en gemensam klinik på Ljungby Lasarett. Den nya kliniken i Ljungby, dit också kliniken i Lagan hör, kommer att bli den största allmäntandvårdskliniken i Folktandvården Kronoberg med drygt 40 medarbetare.

Nu söker vi dig som är tandsköterska och vill vara med på den här spännande resan och bli en del av vår nya gemensamma klinik. Hos oss kan vi garantera dig ett viktigt och roligt jobb där du verkligen känner att du gör skillnad!

Arbetsuppgifter

Hos oss kommer du att arbeta med att assistera någon av våra duktiga tandläkare och tillsammans kommer ni att behandla både barn, ungdomar och vuxna. Vi jobbar i team vilket betyder att du som tandsköterska även kan jobba med egna patienter. Förutom assistans hos tandläkare och eventuellt egna patienter, kan du också komma att arbeta i klinikens reception och/eller steril. Tjänstgöring kan förekomma både på kliniken i Ljungby och Lagan.

Vi vet att det är väldigt spännande och kul att komma till ett nytt jobb, men också att det kan vara lite jobbigt med allt nytt. För att underlätta för dig som är ny har vi därför ett övergripande introduktionsprogram som riktar sig till alla nya medarbetare inom organisationen. Programmet sträcker sig över cirka ett halvår och genom det här programmet får du en god inblick i olika delar av vår organisation, en hel del nyttig information men också chansen att lära känna andra nyanställda kollegor inom Folktandvården Kronoberg.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, det betyder att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med att söka om du är intresserad av att jobba på Folktandvården Ljungby-Lagan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska, men det spelar ingen roll om du är nyexaminerad eller har hunnit skaffa dig erfarenhet från yrket. För oss är dina personliga egenskaper viktigast. Vi söker dig som tycker att det är roligt att gå till jobbet och ditt engagemang märks i mötet både med patienter och kollegor. Vi vill att du har en positiv grundinställning och är en person som är beredd att hugga i och hjälpa till när och där det behövs. Vi utgår från en gemensam medarbetaridé: att se varandra och vår del i helheten.

Anställningens omfattning

Tillsvidare. Det kan bli aktuellt med en inledande provanställning på 6 månader.

Ansökan

Referensnummer:   TVC 88/22

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Vi är drygt 340 medarbetare i Folktandvården Kronoberg och vår verksamhet består av allmäntandvård och specialisttandvård, en utvecklingsklinik, mobil klinik, administrativt kansli och Servicecenter. Vi har kliniker i 6 av länets 8 kommuner och vårt gemensamma uppdrag är att skapa en god munhälsa hos kronobergarna.

Vi kan erbjuda dig ett omväxlande, meningsfullt och roligt jobb hos oss! Vi kan också erbjuda dig förmåner i form av:

• tjänstepension
• flyttbidrag
• möjlighet till löneväxling
• möjlighet att teckna avtal om förmånscykel
• friskvårdsbidrag
• massagebidrag
• medlemskap i personalklubb

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.
Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.