Semestervikarier vård/omsorg

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att Askersunds kommun ska vara en plats där det är attraktivt att leva och hållbart bo och verka i. Vi ska bidra till våra invånares möjligheter att ha en bra vardag.

Askersunds kommun vill erbjuda dig som medarbetare ett meningsfullt arbete med goda villkor. Du bidrar med delaktighet i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang!

Det finns goda pendlingsmöjligheter från Örebro och Motala med omnejd.

Arbetsuppgifter

Askersunds kommun söker nu semestervikarier till ett av Sveriges viktigaste jobb inom vård-och omsorg. Vikarieperioden gäller för sommaren 2022, från mitten av juni till mitten av augusti med introduktionsutbildning och bredvidgång innan vikariatets start.

Vi söker undersköterskor och vårdbiträden med ett genuint intresse för att arbeta med människor. Du kommer i ditt arbete att vara en hjälpande hand i vardagen till personer med olika typer av behov. Du erbjuds ett omväxlande arbete med möjlighet till personlig utveckling, samt möjlighet till förlängning efter semesterperioden.

Om vi trivs med dig och du med oss så finns goda chanser att få fortsätta arbeta som vikarie inom verksamheten.

Vi ser fram mot att få din ansökan!

Kvalifikationer

- Du ska vara 18 år eller äldre och gärna ha relevant utbildning.
- Du ska ha ett genuint intresse för att arbeta med människor.
- Du ska behärska svenska språket på ett sätt så att du kan kommunicera med boende, anhöriga och övrig personal samt skriftligt dokumentera det som verksamheten kräver.
- Du bör ha god datavana.
- Vi lägger stor vikt vid att du har förmåga att arbeta i team och att du har ett gott bemötande mot brukare, närstående, arbetskamrater, andra yrkesprofessioner och arbetsledning.
- Arbetet kan delvis upplevas både fysisk och psykiskt påfrestande, vilket gör att arbetet kräver god grundfysik och i övrigt god hälsa.

Stor vikt fästes vid personlig lämplighet.
Vi förutsätter att våra medarbetare är vaccinerade mot Covid-19 så att våra brukare skyddas.

Till vissa tjänster krävs B-körkort.
Vi ser gärna att våra medarbetare speglar samhällets mångfald.

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2022-08-31

Enl ök.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   SEMVIK VÅRD 2022 -3

Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.

Förmåner

Semesterbonus 5000 kr om du arbetar minst 75 % v 25-32 och inte har någon frånvaro. Gratis kaffe.

Övrigt

Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun, och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!