jobb just nu!

Lärare i matematik och NO till Hedens skola 7-9

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Välkommen till Göteborgs norra skärgård. Här möter man Bohuslän när det är som allra bäst!

Öckerö kommun erbjuder ett stimulerande arbete i en utvecklingsinriktad och kreativ skärgårdskommun strategisk belägen i Göteborgs närhet. Kommunen ligger mellan Vinga och Marstrand och består av 10 öar med ca 13 000 invånare.

Hedens skola är en kommunal F-9 skola på Hönö. Hedens skola ligger cirka fem minuters gångväg från färjeläget och kollektivtrafiken tar dig snabbt in till centrala Göteborg om så är behovet.

Verksamheten bedrivs i nyrenoverade och nybyggda lokaler. Som medarbetare hos oss har du möjlighet att bidra i skolutvecklingsarbetet, utveckla din yrkesroll och vara en viktig del i att bygga kulturen på denna nya högstadieskola, där vi har cirka 220 elever i nio klasser.

Arbetsuppgifter

Vi söker tydliga och engagerade lärare som kan anpassa och lägga upp sin undervisning så den passar såväl gruppens som elevens individuella förutsättningar. Du har god förmåga att samarbeta med elever, kollegor och föräldrar. Du trivs bra med att arbeta i arbetslag och vill bidra aktivt i skolans gemensamma utvecklingsprojekt. Som mentor i en klass arbetar du även med elevens och klassens sociala mående.
Du arbetar som lärare och mentor med digitala verktyg både i den ordinarie undervisningen och utifrån extra anpassningar.

Kvalifikationer

Grundskolelärarutbildning år 7-9 eller motsvarande.

Vi söker dig som är legitimerad i matematik och no. Vi ser det som en fördel om du har legitimation även i andra ämnen.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-08-15

Provanställning tillämpas.
70-100%
6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   A883461

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.