Leg. Sjuksköterska

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar vi enligt det salutogena förhållningssättet för att ta tillvara och stärka de resurser personer har. Vi ansvarar för äldreomsorg och stöd till personer med funktionsnedsättningar. Som medarbetare hos oss arbetar du nära människor för att skapa en meningsfull och trygg vardag.Liljegårdens omvårdnadsboende ligger i Örsundsbro mellan Enköping och Uppsala. Här finns närhet till mataffär med post- och apoteksservice, frisör, vårdcentral, blomsterbutik och hantverksbutiker. Liljegården består av 49 lägenheter fördelat på tre avdelningar. Här finns en hemtjänstgrupp som arbetar integrerat både med kunder som bor på Liljegården och med kunder som har hemtjänst.

Totalt arbetar ca 65 personer på Liljegården varav fyra är sjuksköterskor. Vi tänker att varje kund ska ha ett värdigt liv och känna välbefinnande varje dag med en god och säker vård i livets alla skeenden. Vardagen ska vara meningsfull får både kunder och personal.

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se
2922 / 4000

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska är du omvårdnadsansvarig (OAS) för en säker och ändamålsenlig vård och behandling var gäller kundens fysiska och psykiska behov. Vissa arbetsledande uppgifter kan ingå efter överenskommelse med resultatenhetschef.

Du ansvarar för att handleda medarbetarna i bland annat omvårdnad, bemötande, hygien och matsituation.

Du ansvarar också för att utveckla medarbetarna i hälso- och sjukvårdsuppgifter.
Tillsammans med ledningsgruppen bidrar du till verksamhetens utveckling och att vi når uppsatta mål.

Det sker ett aktivt samarbete med andra sjuksköterskor, både inom resultatenheten men även andra verksamheter inom Enköpings kommun.

Kvalifikationer

Erfarenhet från omvårdnadsboende och hemsjukvård är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med människor med demensdiagnoser.

Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av äldreomsorg. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som ansvarskänsla, förmåga till självständigt arbete samt att leda och samarbeta med såväl uppdragsgivare som medarbetare. Du samarbetar bra med andra människor, lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Du är van att hantera olika IT-system är prestigelös och delar gärna med dig av din kompetens, ser möjligheter istället för hinder. Du behärskar svenska språket flytande i tal och skrift.

B-körkort är ett krav.

Det är av yttersta vikt att kunder och klienter inom vård- och omsorgsförvaltningens och socialförvaltningens verksamheter kan känna trygghet i den omsorg som kommunen har ansvar för. Därför måste du visa upp ett utdrag från belastningsregistret innan erbjudande om anställning.

Handläggningstiden för ett utdrag är cirka tre veckor och du beställer det själv via polisens webbplats. Beställ gärna utdraget samtidigt som du skickar in din ansökan så att du har allting klart om du går vidare i rekryteringsprocessen.

Har du redan ett utdrag får det inte vara äldre än ett år.

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   C52030

Gör ansökan

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.